Σκίουροι έκαναν κινητήρα…αποθήκη!

82

Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει όταν το αυτοκίνητο κάνει περίεργους θορύβους και μυρίζει σαν καμένο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για κάτι θετικό.

Μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια παρατήρησε τα ανωτέρω συμπτώματα στο Kia Sorento της και ενημέρωσε κατευθείαν τον άντρα της. Ο σύζυγος, λοιπόν, έκανε κάτι που προφανώς η γυναίκα του δεν είχε κάνει ποτέ: άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου. Εκεί αντίκρισε με έκπληξη και σοκ πως το μηχανοστάσιο του κορεατικού SUV είχε μετατραπεί σε αποθήκη καρυδιών από σκίουρους! Ο Chris Persic ταυτόχρονα αντιμετώπιζε πρόβλημα και με το δικό του αυτοκίνητο, ένα Ford F-150, που αγόρασε καινούργιο και έχει διανύσει μέχρι στιγμής 6.437 χλμ. Το pick up παρουσίαζε έντονα σκορτσαρίσματα κατά την επιτάχυνση, ενώ ήταν αναμμένο και το check engine.

Δείτε ακόμα: Η απίστευτη επιτάχυνση Toyota Supra 1.700 ίππων (+video)

Όπως αποδείχτηκε, υπεύθυνοι ήταν και πάλι τα συμπαθή τρωκτικά τα οποία είχαν μασήσει μέρος της καλωδίωσης και τραβήξει τα σωληνάκια τροφοδοσίας.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται όριο ταχύτητας στις Γερμανικές autobahn!

Συνολικά από το Sorento αφαιρέθηκαν περισσότερα από 200 καρύδια και σεβαστή ποσότητα χορταριών, θυμίζοντάς μας ένα ανάλογο περιστατικό όπου πρωταγωνιστούσε ένα Nissan Murano. Ηθικό δίδαγμα: ανοίγουμε αραιά και που το καπό, ειδικά αν το αυτοκίνητο δυσλειτουργεί.