Σκίουρος μπούκωσε μηχανοστάσιο με βελανίδια!

Ένας σκίουρος έχει αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη και πρωτοφανή σχέση με ένα Chevrolet Avalanche, καθώς ανά δυο χρόνια γεμίζει το μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου με βελανίδια!

Ο ιδιοκτήτης του pick up, Bill Fischer, ξέρει πια πως όταν δει βελανίδια να πέφτουν δίπλα από το όχημα, πρέπει να κοιτάξει κάτω από το καπό. Αυτή τη χρονιά το έκανε μετά από ένα ταξίδι, αντικρίζοντας ένα μηχανοστάσιο γεμάτο καρπούς! Ολόκληρος ο χώρος του κινητήρα ήταν γεμάτος με το σνακ του συμπαθέστατου τρωκτικού, το οποίο είχε καταφέρει να τα τρυπώσει ακόμα και μέσα στους θόλους των τροχών!

Το σημείο εισόδου εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του pick up, στην καρότσα, με τον σκίουρο να περνάει στο εμπρός μέρος μέσω των ραγών στο πλαίσιο. Ο Fischer μάζεψε 7 κουβάδες των 23 λίτρων βελανίδια, δίχως όμως να τους ζυγίσει ώστε να ξέρουμε το μέγεθος της «σοδειάς»! Ήταν τέτοια δε η ποσότητα, που χρειάστηκε να ξεκουμπώσει τη μάσκα, τον προφυλακτήρα και τα εμπρός φτερά προκειμένου να τα συλλέξει. Όπως δηλώνει ο ίδιος, παρότι υπάρχουν κι άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα κοντά σε δέντρα, οι σκίουροι επιλέγουν σταθερά μόνο το Avalanche σαν τροφοθήκη (λογικά λόγω ευκολίας πρόσβασης από την καρότσα). Χαμένα δεν πήγαν πάντως, καθώς διατέθηκαν δωρεάν στους φίλους του Fischer, μέσω Facebook.

Get it on Google Play Download on the App Store