Στη φυλακή επειδή έκανε βόλτες στις ράγες (+video)

Ένας 31χρονος στην Αγγλία βρίσκεται πλέον πίσω από τα σίδερα της φυλακής, έπειτα από την απόφαση να κάνει βόλτες με το Mitsubishi Pajero του στις ράγες του σιδηροδρομικού δικτύου!

Το περιστατικό καταγράφηκε στο Μπέρμιγχαμ τον περασμένο Μάιο, όταν ένα Pajero εθεάθη να περνάει την πύλη του σταθμού Ντάντεστον, να βγαίνει στις ράγες και να κινείται στη διαδρομή του τρένου! Πίσω από το τιμόνι απεδείχθη τελικά πως βρισκόταν ο Aaron O’Halloran, που δεν έμεινε για πολύ κρυμμένος καθότι η αστυνομία τον «τσίμπησε» μέσα σε λίγες ώρες, εντοπίζοντας το κινητό του που άφησε στο αυτοκίνητο όταν το εγκατέλειψε. Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία, ο O’Halloran δήλωσε αρχικά άγνοια για το συμβάν και εν συνεχεία αρνήθηκε την ευθύνη, ισχυριζόμενος πως δεν έκανε καμία ζημιά!

Η πραγματικότητα, φυσικά, ήταν διαφορετική. Το πέρασμα του 2 τόνων Pajero 3ης γενιάς πάνω από τις ξύλινες σανίδες, άφησε τις περισσότερες εξ αυτών σπασμένες και έναν λογαριασμό 23.000 λιρών (27.000 ευρώ) για επισκευές. Τα λεγόμενά του περί μη ευθύνης εννοείται δεν έπεισαν το δικαστή, που βρήκε ένοχο τον 31χρονο για επικίνδυνη οδήγηση, έκθεση τρίτων σε κίνδυνο και καταστροφή δημόσιας περιούσιας, ενώ παράλληλα οδηγούσε χωρίς έγκυρο δίπλωμα και ανασφάλιστο όχημα. Η ποινή ήταν 15 μήνες φυλάκιση και διοικητικό πρόστιμο 156 λιρών (183 ευρώ).

https://twitter.com/BTP/status/1435252849240334351

Get it on Google Play Download on the App Store