Subaru Outback «καβάλησε» Toyota GT86

Πραγματικά κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτα ατυχήματα να συμβαίνουν. Όπως αυτό το εντυπωσιακό, όπου ένα Subaru Outback «καβάλησε» ένα άτυχο Toyota GT86.

Κι αν σκεφτήκατε ότι το Subaru τοποθετήθηκε στην οροφή του GT86 (είναι μάλιστα και η έκδοση Hakone) με τη βοήθεια γερανού, κάνετε λάθος!

Δείτε ακόμα: Πρώτο ατύχημα με τη νέα Chevrolet Corvette (+video)

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι απόρροια ενός ατυχήματος που έλαβε χώρα στο Σιάτλ των Η.Π.Α. Το ιαπωνικό crossover μοντέλο, πήγαινε κανονικά στην πορεία του, μέχρι που ένα λευκό Toyota Prius παραβίασε το STOP. Για να αποφευχθεί η σύγκρουση, ο οδηγός του Outback έκανε έναν απότομο ελιγμό, με αποτέλεσμα να μπει στη λωρίδα του Toyota. Έτσι, λίγο το αυξημένο ύψος από το έδαφος του Subaru, λίγο το χαμηλό του αμαξώματος του GT86 και συνδυαστικά με την ταχύτητα του Outback, έγινε η «καβάλα» που βλέπετε. Το υπέροχο Toyota GT86, όπως μαρτυρούν κι οι φωτογραφίες λαβώθηκε σοβαρά.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκες κυνηγιούνται έπειτα από ατύχημα!

Ζημιές φέρει ο εμπρός προφυλακτήρας, το καπό, το παρμπρίζ και φυσικά η οροφή στην οποία κατέληξε το βαρύ Subaru Outback. Σύμφωνα και με την αναφορά του Σερίφη του Σιάτλ, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Get it on Google Play Download on the App Store