Συνεργείο πλήρωσε εργαζόμενο με καρότσι γεμάτο ψιλά!

Τον πλέον εκνευριστικό και ειρωνικό τρόπο αποπληρωμής επιστράτευσε ένα συνεργείο στις Η.Π.Α., προκειμένου να καταβάλλει σε έναν πρώην εργαζόμενο τα χρωστούμενα χρήματα. Τι έκανε; Γέμισε ένα καρότσι κέρματα, μέχρι να αυτά να αντιστοιχίσουν στο προς συζήτηση ποσό!

Το απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στην πολιτεία της Τζόρτζια και αποτέλεσε το τελευταίο -προς το παρόν- επεισόδιο μιας διαμάχης, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2021, ο Andreas Flaten απολύθηκε από την επιχείρηση  A Ok Walker Autoworks. Ο Flaten δεν έλαβε ποτέ την τελευταία του μισθοδοσία, ύψους 915 δολαρίων (808 ευρώ), και αφού είδε πως δεν υπήρχε συνεννόηση με τη διεύθυνση του συνεργείου, αποτάθηκε στο Υπουργείο Εργασίας. Η αγωγή που κατέθεσε ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Miles Walker, αρνείτο να καταβάλλει τα δεδουλευμένα.

Η υπόθεση «τράβηξε» αρκετά, φτάνοντας να εκδικαστεί ένα χρόνο αργότερα. Η απόφαση του Υπουργείου ήταν πανηγυρικά υπέρ του Flaten, με τον Walker να υποχρεούται στην καταβολή των 915 δολαρίων. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, βέβαια, δεν υπήρξε διευκρίνιση στον τρόπο. Οπότε, σε μια κίνηση ξεκάθαρα εκδικητική και εν πολλοίς ειρωνική, φόρτωσε ένα οικοδομικό καρότσι με 100.756 κέρματα και πέταξε επιδεικτικά το χαρτί της μισθοδοσίας από πάνω! Ο Walker συνέχισε το ερειστικό ρεσιτάλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου -μεταξύ πολλών άλλων- ανέφερε πως «ξεπλήρωσε το χρέος μέχρι δεκάρας».

Στο παραλήρημά του ο Walker χαρακτηρίζει τον Flaten ως «αηδιαστικό ανθρώπινο ον» και ξεκαθαρίζει πως «και τα ψιλά λεφτά είναι». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση σε πρώην εργαζόμενη της εταιρίας, κανείς δεν προσδιόρισε τον τρόπο αποπληρωμής. Το Υπουργείο Εργασίας δεν φάνηκε να συμμερίζεται το «χιούμορ» του Walker, καταθέτοντας αγωγή εναντίον του. Ο Flaten από την άλλη δήλωσε έκπληκτος από την εξέλιξη, καθώς δεν περίμενε πως θα πληρωνόταν καθόλου.

Get it on Google Play Download on the App Store