Πώς είναι ένα Honda Accord με 1,6 εκατομμύρια χλμ;

Οι παλιοί λένε σαν τα ιαπωνικά δεν έχει. Άποψη που φαίνεται πως ασπάζεται κι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Honda Accord, κ. Mills, το οποίο το χαίρεται εδώ και 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα! Το 6ης γενιάς πράσινο Honda Accord που βλέπετε στις φωτογραφίες παρέχει σχεδόν, απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες του, επί 19 συναπτά έτη, από το 2000.

Δείτε ακόμη: Έρχεται Honda NSX Type R με 650 ίππους!

Το σχεδόν το γράψαμε γιατί σε όλα αυτά τα χρόνια χρήσης, έχει βγάλει προβλήματα, στο δυναμό και στη μίζα, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει αλλάξει και δυο φορές τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης, μία στις 603.500 χλμ. και την επόμενη στα 1,1 εκατ. χλμ, με τον ιδιοκτήτη του να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Ως πρώην τεχνικός αυτοκινήτων, ο κ. Μills λέει ότι εξοικονόμησε χρήματα κάνοντας ο ίδιος τις πιο πολλές εργασίες συντήρησης στο αυτοκίνητό του, τονίζοντας τη σημασία των αλλαγών λαδιών και φίλτρων στην ώρα τους. Παράλληλα τονίζει ότι δεν οδηγεί επιθετικά και έτσι δεν καταπονεί τα μηχανικά μέρη.

Διαβάστε επίσης: Alfa Romeo και Honda οι πιο έμπιστες μάρκες!

Από την άλλη το εσωτερικό πλέον μαρτυρά την ηλικία του, αλλά και την εκτεταμένη χρήση, μιας και η ταπετσαρία του ουρανού έχει κρεμάσει, ενώ και το τιμόνι έχει έντονες φθορές και για το λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης το έχει ντύσει με μια δική του κατασκευή. Πλέον ο Mills έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να προβεί στην αλλαγή του Accord, αφήνοντας το να ξεκουραστεί και σκέφτεται να αγοράσει ένα νέο SUV.

Δείτε το και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store