Τι αυτοκίνητο θέλει να μοιάζει με Mercedes;

Τα αυτοκίνητα της Mercedes αποτελούν εδώ και δεκαετίες από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα πολυτελείας στον πλανήτη. Ειδικά τα παλαιότερα χρόνια και πριν την εμφάνιση της πιο προσιτής σε τιμή A-Class, οι Mercedes ήταν ακόμα πιο απρόσιτες οικονομικά και δεν ήταν εύκολο να αποκτήσει κανείς ένα αυτοκίνητο με σήμα το αστέρι.

Δείτε ακόμα: Skoda Octavia έτοιμη για τα πανηγύρια!

Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν τόσο μεγάλο καημό για τη Mercedes, οι οποίοι κάνουν τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να μοιάζει με Mercedes. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η φωτογραφία που εμφανίστηκε στο Reddit με μια ψευδο-Mercedes. Με μια προσεκτική ματιά θα δείτε ότι πίσω από την πλαστική επέμβαση υπάρχει ένα δεύτερης γενιάς Renault Megane και από όσο φαίνεται είναι το CC.

Δείτε ακόμα: 30 χρόνια από το Toyota Starlet GT Turbo (P80)

Το «face/off» είναι εντελώς ερασιτεχνικό, αφού απλά τοποθετήθηκε μια μάσκα από Mercedes πάνω από τη μάσκα του Megane και ένα στρογγυλό σήμα της Mercedes στο καπό. Εντελώς πρόχειρα είναι και τα LED που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τα φωτιστικά σώματα, τα οποία ενισχύουν την κιτς πρόσοψη του… Mercedes Megane CC. Ίσως ο κάτοχος του εικονιζόμενου αυτοκινήτου να έχει επηρεαστεί από την συνεργασία που έχουν η Mercedes με την Renault. Λέτε κάτω από το καπό του να υπάρχει και ένας σύγχρονος κινητήρας 1.3 TCe; Μάλλον δύσκολο το βλέπουμε.

Δείτε ακόμα: Θυμάστε το τρολάρισμα του VW Golf στο Peugeot 307;

Get it on Google Play Download on the App Store