Το 2023 θα κυκλοφορήσει η νέα γενιά Mitsubishi ASX

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα που επικαλούνται πως έχουν εκ των έσω πληροφορίες που αφορούν τη συνέχεια της καριέρας του ιαπωνικού SUV.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, η Mitsubishi το 2023 αναμένεται να παρουσιάσει την νέα γενιά του επιτυχημένου ASX. Αυτό θα είναι ένα από τα δυο μοντέλα της μάρκας που θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με τη Renault και θα προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά. Επιπλέον και σύμφωνα με ότι γνωστοποιήθηκε, κατά πάσα πιθανότητα το νέας γενιάς ASX θα μοιράζεται πολλά στοιχεία με το Renault Captur. Αν αυτό ισχύει, τότε το νέο Mitsubishi ASX ίσως να μας έρθει με πιο compact διαστάσεις συγκριτικά με το προηγούμενο. Το ASX ήταν ένα μοντέλο που ενίσχυσε σημαντικά τις πωλήσεις της μάρκας με σήμα το διαμάντι, όμως με συνεχή παρουσία από το 2010 και τρία facelift, η αντικατάστασή του ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του τώρα, το νέο ASX αναμένεται να ακολουθήσει τη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας που είχαμε γνωρίσει στα Outlander και Eclipse Cross, με την τελευταία εκδοχή της φιλοσοφίας Dynamic Shield.

Get it on Google Play Download on the App Store