To έξυπνο scooter της Skoda των 109 ευρώ

 

Η νέα τάση στις αστικές μετακινήσεις θέλει εναλλακτικούς κι έξυπνους τρόπους, όπου πέρα από την ευκολία του χρήστη θα είναι και φιλικές προς το περιβάλλον.

Δείτε ακόμα: Ετοιμοπαράδοτα Skoda Scala από 15.642 ευρώ

Όσο λοιπόν οι απαιτήσεις για έξυπνες λύσεις καθημερινής μετακίνησης αυξάνονται, οι εταιρείες αυτοκινήτων θα έρχονται στο προσκήνιο ώστε να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα. Όπως η Skoda που πρωτοτυπεί και μας προσφέρει το πτυσσόμενο Scooter της, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο προς πώληση και κοστίζει μόλις 109 ευρώ! Το Skoda Scooter είναι ένα παραδοσιακό πατίνι, χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση, αναδιπλώνεται για να πιάνει λιγότερο χώρο, όντας παράλληλα κι εξαιρετικά ελαφρύ. Το συγκεκριμένο scooter είναι ιδανικό για τους κατόχους μοντέλων Kamiq και Scala τα οποία δεν εξοπλίζονται με ρεζέρβα, αλλά με κιτ επισκευής ελαστικού. Κι αυτό γιατί στο χώρο που θα ήταν κανονικά το ελαστικό, το αναδιπλούμενο πατίνι μπορεί να αποθηκευτεί με άνεση, χωρίς να πιάνει επιπλέον χώρο, από τα διαθέσιμα λίτρα του πορτ μπαγκάζ.

Διαβάστε επίσης: Νέο πιο «χωμάτινο» Skoda Kamiq Scoutline (+video)

Σε ότι αφορά τώρα τις διαστάσεις και το βάρος του, ζυγίζει μόλις 4,8 κιλά (είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο βλέπετε) μπορεί να «σηκώσει» έως και 100 κιλά, ενώ όταν διπλωθεί έχει μήκος μόλις 49 εκατοστά και πλάτος 42 εκατοστά. Αν σας ενδιαφέρει να κινείστε εναλλακτικά, το εν λόγω scooter μπορεί να γίνει δικό σας, μέσω του eshop της Skoda.

Get it on Google Play Download on the App Store