To Φεβρουάριο έρχεται ένα ακόμα πιο «καυτό» VW Golf!

Η VW δημοσίευσε μια teaser εικόνα για το νέο «καυτό» Golf που ετοιμάζει, το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στη γκάμα της μάρκας τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Μάλιστα στο σχετικό post μαζί με την εικόνα που δημοσιεύτηκε ήταν γραμμένη κι η λεζάντα: «Ετοιμάζουμε έναν εξαιρετικά γρήγορο μοντέλο. Έρχεται το Φεβρουάριο του 2022!» Αναμφίβολα η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε αρκετά χαμόγελα στους fans της μάρκας παρά το γεγονός πως η γερμανική εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει μια πλήρη σειρά γρήγορων εκδόσεων του Golf. Με το GTD, GTE, GTI και R να προσφέρουν επιδόσεις για όλα τα γούστα, το τι θα ακολουθήσει έχει εντείνει την ανυπομονησία του κοινού. Η λεζάντα πως το αυτοκίνητο θα είναι «ιδιαίτερα γρήγορο» και η εμφανής αεροτομή στο τελείωμα της πόρτας του πορτ μπαγκάζ, υποδηλώνουν ότι κάτι συναρπαστικό έρχεται από τη VW.

Το Golf είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει δημιουργήσει ένα φανατικό πυρήνα κοινού, όλα αυτά τα χρόνια καριέρας του με τις γρήγορες εκδόσεις του που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας να το ολοκληρώνουν. Μένει να δούμε αν το καινούργιο δημιούργημα της γερμανικής μάρκας θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Υπομονή μερικές μέρες ακόμα!

Get it on Google Play Download on the App Store