Το Hyundai i10 κέρδισε τους Γερμανούς στην έδρα τους

Το μικρότερο μοντέλο της Hyundai, το i10 είναι ένα πολύ «αγαπημένο» αυτοκίνητο στην Ελλάδα, γεγονός που αποτυπώνεται και στην πρωτιά του σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Ωστόσο και στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στην Ευρώπη, αυτή της Γερμανίας, το Hyundai i10 βρίσκεται πολύ ψηλά σε εκτίμηση των κατόχων και του κοινού, όπως έδειξε έρευνα που έκανε η Auto Bild.

Περισσότεροι από 42.000 αναγνώστες του περιοδικού Auto Bild ψήφισαν για τις «Καλύτερες μάρκες σε όλες τις κατηγορίες». Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια ισχυρή επωνυμία – ποιότητα, ο σχεδιασμός και η σχέση ποιότητας-τιμής. Το Hyundai i10 κέρδισε στην κατηγορία «Τιμή/Απόδοση» μεταξύ των μικρών αυτοκινήτων με 67% των ψήφων. Σε αυτήν την κατηγορία αξιολόγησης, το αυτοκίνητο πόλης της Hyundai κατέλαβε την πρώτη θέση στη δημοσκόπηση των αναγνωστών της Auto Bild για πέμπτη φορά. Συνολικά 37 μάρκες αυτοκινήτων βαθμολογήθηκαν σε 14 κατηγορίες.

Σχετικά με την πρωτιά του Hyundai i10, ο Γιούργκεν Κέλερ, Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor Γερμανίας, δήλωσε τα εξής: «Αυτό το βραβείο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η δέσμευσή μας στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων εξακολουθεί να ισχύει. Η παραγωγή του i10 facelift ξεκινά αυτόν τον μήνα. Αυτό σημαίνει: ακόμα πιο σπορ, πιο ελκυστική σχεδίαση, ακόμα πιο προηγμένες λύσεις ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Είμαι πεπεισμένος ότι με το ανανεωμένο i10 θα ανταποκριθούμε στο γούστο των πελατών μας ακόμη περισσότερο.»

Σχετικά με το ανανεωμένο Hyundai i10 το οποίο θα λανσαριστεί στην Ελλάδα προς τα μέσα του 2023, διαθέτει αναβαθμισμένη σχεδίαση, πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, επιπλέον στοιχεία άνεσης και τεχνολογίες. Για την κίνησή του υπάρχουν τα γνωστά μηχανικά σύνολα βενζίνης, όπως είναι ο 1.0 MPI των 67 ίππων, ο 1.2 MPI των 84 ίππων και ο 1.0 T-GDi 100 PS για την πιο σπορ έκδοση N Line.

Get it on Google Play Download on the App Store