Το ηλεκτρικό όχημα της Bugatti που κανείς δεν πρόσεξε!

Στο πλαίσιο της έκθεσης CES, που άνοιξε τις πύλες της στις 5 Ιανουαρίου, μεταξύ των υπόλοιπων τεχνολογικών καινοτομιών που παρουσιάστηκαν, είχαμε ακόμα ένα προϊόν, το οποίο όμως πέρασε σχεδόν απαρατήρητο!

Αυτό δεν είναι άλλο από το ηλεκτρικό πατίνι της Bugatti, που οι περισσότεροι δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Σαφώς κι από τη μάρκα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε υπερ-αυτοκίνητα εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο το ηλεκτρικό πατίνι αξίζει την προσοχή μας. H Bugatti, η οποία πλέον ανήκει στη Rimac, συνεργάστηκε με την Bytech International και κατασκεύασε ένα πλήρως ηλεκτρικό αναδιπλούμενο πατίνι, σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση. Προσφέρεται σε τρία χρώματα και ζυγίζει μόλις 15,9 κιλά, με την κίνηση να εξασφαλίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα 700 watt. Σύμφωνα με τη Bugatti, η σχεδίαση του είναι αεροδυναμική με το σκελετό του να είναι κατασκευασμένος από κράμα μαγνησίου. Η μπαταρία του αφαιρείται με ευκολία ώστε να τη φορτίσεις στο σπίτι σου, παρέχοντας αυτονομία έως και 36 χλμ. με μία μόνο φόρτιση και με ταχύτητα έως και 30 χλμ./ώρα. Μάλιστα υπάρχουν και τρία προγράμματα οδήγησης, τα Economy, City και Sport καθώς και cruise control.

Ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό του πατινιού της Bugatti είναι πως διαθέτει σύστημα διπλής πέδησης και στον πίσω τροχό υπάρχει μονάδα ABS. Επίσης ενσωματώνει φλας, μια φωτιζόμενη βάση, ενώ από το πίσω μέρος του προβάλλεται το λογότυπο της Bugatti. Όπως δήλωσε κι ο Wiebke Stahl, Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti, «Η Bugatti βρίσκεται στην κορυφή της αυτοκίνησης! Η συνεργασία με την εταιρεία Bytech θα μας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνουμε τη δράση μας στον χώρο της ηλεκτρικής μετακίνησης, προσφέροντας απολαυστικά προϊόντα στους πελάτες μας».

Get it on Google Play Download on the App Store