Το Kia EV6 GT γίνεται viral στο TikTok

Η Kia ανέπτυξε από κοινού ένα καινοτόμο βίντεο σε συνεργασία με τους δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου TikTok, τους Ghetto Trio. Το βίντεο έχει θέμα «Mission: Find Your Friends» και ενσωματώνει την εντυπωσιακή αναπαράσταση κινήσεων χαρακτήρων που μοιάζουν με βιντεοπαιχνίδια. Τα viral βίντεό τους έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από 33 εκατομμύρια προβολές και έχουν οδηγήσει τη θρυλική πλέον τάση «video game in real life» TikTok.

Στο βίντεο, ο κύριος χαρακτήρας έχει στόχο να ολοκληρώσει την αποστολή του παιχνιδιού οδηγώντας το EV6 GT και κάνοντας χρήση των ξεχωριστών χαρακτηριστικών του – συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Remote Smart Parking Assist και της δυνατότητας τροφοδοσίας εξωτερικών συσκευών. Με γραφικά που κάνουν το θεατή να αναρωτιέται εάν πρόκειται για βιντεοπαιχνίδι ή για πραγματική ζωή, το περιεχόμενο ενσωματώνεται σε μια συναρπαστική ιστορία, ολοκληρώνοντας με έναν από τους αδιαμφισβήτητους χορογραφικούς χορούς του Ghetto Trio.

«Αυτή η νέα καμπάνια βοηθά την Kia και το EV6 GT να συνδεθούν με μια εντελώς νέα γενιά καταναλωτών», σχολιάζει ο David Hilbert, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Kia Europe. «Ήταν σημαντικό να κατανοήσουμε και να σεβαστούμε τις πολιτιστικές προτιμήσεις του κοινού-στόχου μας και αυτός είναι ο λόγος που αποφύγαμε μια βαριά προσέγγιση. Αντίθετα, εξερευνούμε ένα νέο δημιουργικό στυλ που γνωρίζουμε ότι θα έχει πραγματικά απήχηση και θα έχει τεράστιες δυνατότητες. Το σημαντικότερο είναι ότι το EV6 GT έχει ενσωματωθεί στο περιεχόμενο με έναν αυθεντικό και διασκεδαστικό τρόπο. Γίνεται ένας άλλος σημαντικός χαρακτήρας που επιδιώκει την «αποστολή», αγκυροβολημένο στην αφήγηση».

Να υπενθυμίσουμε ότι το Kia EV6 GT (λανσαρίστηκε πρόσφατα και στην Ελλάδα) είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ η Kia. Με την ισχύ των 585 ίππων και των 740 Nm ροπής, επιταχύνει αστραπιαία στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δλ. Επίσης, με την μπαταρία των 77,4 kWh πετυχαίνει μεικτή αυτονομία 424 χλμ., ενώ με την τεχνολογία φόρτισης 800 V φορτίζει από 10 έως 80 τοις εκατό σε μόλις 18 λεπτά.

Ως μέρος της στρατηγικής «Plan S», η Kia θα λανσάρει μια σειρά 14 πλήρως ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2027. Το επόμενο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει θα είναι το μεγάλο SUV EV9 της Kia, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο το 2023.

Το βίντεο είναι τώρα ζωντανά στον εξής σύνδεσμο: www.tiktok.com/@dem_bruddaz/video/7171436422845484294.

Get it on Google Play Download on the App Store