Το νέο αυτοκίνητο του Σιλβέστερ Σταλόνε

Ο αγαπημένος μας Ρόκι, Ράμπο, Κόμπρα, Μπάρνι, ή αλλιώς ο διάσημος Ιταλοαμερικανός αστέρας του Χόλυγουντ Μάικλ Σιλβέστερ Γκαρντέτσιο Σταλόνε, δεν θα μπορούσε να μην είναι λάτρης των πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων. Ο ηλικίας 74 ετών Σταλόνε καμαρώνει με το νέο του τετράτροχο «αεράτο» αμερικανικό sportscar, μια ολοκαίνουργια C8 Corvette Convertible.

Πριν από λίγους μήνες πουλούσε μια ειδικά μεταποιημένη Cadillac Escalade μήκους 6,1 μέτρων, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί προεδρική λιμουζίνα. Στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί στο τιμόνι μιας Mercedes  E 63 AMG, ενώ από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα ήταν η SL 65 AMG Black Series. Από τα χέρια του έχουν περάσει (ή κατέχει ακόμα) διάφορα ακόμα πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως Bugatti Veyron, Ferrari 612 Scaglietti, Ferrari 599 GTB Fiorano Mansory, Bentley Continental GTC, Chevrolet Camaro SS, Ford Mustang GT κ.λπ.

Τώρα, θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Φλόριντα όπου μετακόμισε το 2020 από την Καλιφόρνια, με την φανταχτερή μπλε Corvette. Στις φωτογραφίες, μαζί με τον Σταλόνε ποζάρουν ο ντίλερ της αντιπροσωπείας Chevrolet Buick GMC Cadillac of Murfreesboro στο Τενεσσί, Bo Trivett μαζί με τη σύζυγό του Jennifer. Εμείς θα του ευχηθούμε «καλορίζικο», πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να το ευχαριστηθεί με την ψυχή του!

Get it on Google Play Download on the App Store