Το πρώτο GR Corolla που έγινε «φυτίλια»

Όλοι γνωρίζαμε πως θα γινόταν, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το Toyota GR Corolla: δεν υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσει και να μη γίνει σμπαράλια. Κάποιος θα έχανε τον έλεγχο σε απόπειρα να μιμηθεί Kalle Rovanpera ή Sebastien Ogier, σε κάποιον θα έπεφταν «βαριά» τα 304 άλογα του G16E-GTS, κάπου η δυναμική του αυτοκινήτου θα ξεπερνούσε εκείνη των χεριών του οδηγού.

Το πρώτο καταγεγραμμένο τρακάρισμα με το ιαπωνικό hot hatch είναι γεγονός, κάπου στην Αμερική. Ένα λευκό GR Corolla υπέστη σοβαρή αναδιαμόρφωση αμαξώματος έπειτα «μπαμ», το οποίο πρέπει να ήταν και πολύ σφοδρό. Κρίνοντας από την κατάσταση που βρίσκεται το αυτοκίνητο, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν επρόκειτο απλά για μια επαφή με μπαριέρα ή αποτυχημένο drift. Το γεγονός ότι εμφανίζεται βουλιαγμένη η οροφή υποδηλώνει τούμπα, ενώ βλέπουμε πως έχουν ανοίξει όλοι οι αερόσακοι. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως η δεξιά πλευρά παρέμεινε σχετικά ανέπαφη, οπότε υποθέτουμε πως όλα ξεκίνησαν από  μπροστά αριστερά, ήτοι πλαγιομετωπικά.

Παρά τις ευκρινείς φώτο δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Το GR Corolla δείχνει να βρίσκεται στη μέση της ερήμου, με την εμπρός αριστερά ζάντα χωμένη στην άμμο, αλλά ακόμα κι αυτή η υπόθεση θα μπορούσε να είναι λάθος. Το κλου του όλου ζητήματος εξάλλου, είναι ένα (πέρα από ότι δεν ανακοινώνεται τραυματισμοί): το πρώτο GR Corolla που πάει φαναρτζή (κι όχι μόνο), είναι γεγονός.

Get it on Google Play Download on the App Store