Τόσα καρούμπαλα σε λάστιχο δεν έχετε ξαναδεί!

Τα λάστιχα είναι ένα από τα μέρη κάθε οχήματος που ταλαιπωρούνται πάρα πολύ στους δρόμους και ειδικά όταν αυτοί είναι γεμάτοι από ανωμαλίες και λακκούβες.

Δείτε ακόμη: Γιατί πρέπει να αλλάζονται τα ελαστικά εμπρός – πίσω;

Μία από τις συνηθέστερες ζημιές που μπορεί να προκληθεί σε ένα ελαστικό όταν πέσει σε μια βαθιά λακκούβα, είναι να πετάξει στο προφίλ του «καρούμπαλο», αν δεν σκιστεί και στραβώσει η ζάντα στη χειρότερη περίπτωση. Ακόμα και όταν πεταχτεί ένα μικρό καρούμπαλο στο λάστιχο, τότε πρέπει αμέσως πρέπει να αντικατασταθεί.

Το εικονιζόμενο όμως λάστιχο, θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες, ως το ελαστικό με τα περισσότερα καρούμπαλα στον κόσμο! Πραγματικά το θέαμα είναι απίστευτο και εντοπίστηκε σε ένα Opel (Vauxhall μάλλον) Zafira πρώτης γενιάς, από έναν αστυνομικό του Ντέρμπι.

Δείτε ακόμη: Επαναστατικά ελαστικά χωρίς αέρα από την Michelin (+videos)

Ο αστυνομικός είδε από μακριά, ότι κάτι περίεργο είχε αυτό το ελαστικό και σταμάτησε το αυτοκίνητο, το οποίο μετέφερε παιδιά για το σχολείο. Κατόπιν κατεύθυνε το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ για να αντικατασταθεί άμεσα το γεμάτο καρούμπαλα ελαστικό. Το πιθανότερο είναι να είχε ελάττωμα το ελαστικό και να γέμισε όλες αυτές τις φουσκάλες. Το επίσης περίεργο είναι ότι κανένας δεν το είχε δει; Ο οδηγός τόσο πολύ πρόσεχε το αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε και μετέφερε τα παιδιά;

Get it on Google Play Download on the App Store