Του έκαναν τη Mercedes φύλλο και φτερό!

Θύμα «αρπακτικών» έπεσε μια Mercedes C-Class Coupe, από την οποία αφαιρέθηκαν πάρα πολλά τμήματα από το αμάξωμα και το εσωτερικό της, χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα. Το ατυχές συμβάν έγινε Δυτικό Μπρόμγουιτς (λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Μπέρμινχαμ), ενώ το θύμα ήταν ο Paul Hampton.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το VW Golf των 0,9 λτ./100 χλμ.;

Ο εν λόγω κύριος πάρκαρε τη μεσαία κουπέ Mercedes-Benz έξω από το σπίτι του, νιώθοντας ασφαλής, αφού διαθέτει σκύλο φύλαξης και κάμερες παρακολούθησης. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν πτόησε την ομάδα των εκπαιδευμένων κλεφτών να κάνει φύλο και φτερό το πολυτελές γερμανικό κουπέ, μέσα σε λίγες ώρες.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, αφαίρεσαν τα ζαντολάστιχα, τις πόρτες, το εμπρός και πίσω καπό, τα μπροστινά καθίσματα, μέχρι και το κάλυμμα του ρεζερβουάρ! Ίσως να προσπάθησαν να βγάλουν και το πίσω κάθισμα, αλλά μάλλον δεν πρόλαβαν.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το φθηνότερο αγροτικό 2κάμπινο 4×4;

Ο κ. Hampton δήλωσε τα εξής: «Όταν βγήκα έξω από την μπροστινή πόρτα, απλά δεν μπορούσα να πιστέψω τι έβλεπα. Δεν είχαν καταστρέψει κανένα πάνελ, απλώς τα αφαίρεσαν. Αυτοί είναι επαγγελματίες και φαίνεται να εργάζονται σε ομάδες των πέντε ή έξι για να μειώσουν το χρόνο. Κάθε άτομο έχει τη δική του δουλειά. Δεν έκοψαν απλώς τα καλώδια στις πόρτες, έκοψαν τα βύσματα για να αποφύγουν τη ζημιά. Άφησαν τα υπόλοιπα μέρη σε άριστη κατάσταση.»

Μάλιστα, οι κλέφτες ήταν τόσο καλά εκπαιδευμένοι, αφού δεν άφησαν ίχνος πίσω τους, που να τους μαρτυρήσει, σύμφωνα με έρευνα που έγινε.

Δείτε ακόμα: Τι σχέση είχε το Lada 110 με την Porsche 959;

Get it on Google Play Download on the App Store