Toyota GR Yaris εξολοθρεύει Land Rover Discovery!(+video)

Μπορεί τα SUV για τους περισσότερους να θεωρούνται πιο ασφαλή αυτοκίνητα, ωστόσο το υψηλότερο κέντρο βάρους τους μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.

Όπως στην περίπτωση του Land Rover Discovery που είδε τα ίσια ανάποδα, όταν σε έναν κυκλικό κόμβο δεν πρόσεξε, έπεσε πάνω σε ένα GR Yaris και ήρθε τούμπα. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Σε ένα κυκλικό κόμβο, τα περίφημα Roundabout που λένε οι Λονδρέζοι, εισέρχεται το πολυτελές Discovery με φυσιολογική ταχύτητα και με οδική συμπεριφορά που σίγουρα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθήσει. Συνεχίζοντας κανονικά την πορεία του και προσπαθώντας να πιάσει τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι και χτύπησε στο πίσω δεξί τμήμα το GR Yaris. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ψηλό και μυώδες Land Rover Discovery να αναποδογυρίσει και να βρεθεί με την οροφή στο οδόστρωμα. Το πιο εκπληκτικό, είναι πως το μικρό μοντέλο της Toyota φαίνεται να μην έχει πάθει κάτι το ιδιαίτερο, παρά το γεγονός πως ένα SUV δύο τόνων και άνω, το χτύπησε με αρκετή δύναμη που το αναποδογύρισε.

Σαφέστατα και κανείς από τους δυο οδηγούς δεν είναι ευχαριστημένος με ότι συνέβη και ειδικά ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς SUV που έπαθε και τη μεγαλύτερη ζημιά, αλλά τουλάχιστον δεν τραυματίστηκε. Μόνο ο εγωισμός του πληγώθηκε και σίγουρα η τσέπη του, μιας και η φαναρτζοδουλειά που πρέπει να γίνει είναι αρκετή και σίγουρα δαπανηρή!

https://twitter.com/i/status/1474089696296906770

Get it on Google Play Download on the App Store