Toyota Hilux «κάρφωσε» Lamborghini Huracan (+video)

Στο δρόμο όλοι είναι ίσοι. Για την ακρίβεια, ανάλογα τον τύπο του οχήματος, πολλές φορές τα λεφτά μειονεκτούν απέναντι στην εργατιά και αγροτιά. Αυτό διαπίστωσε στην αριστερή πόρτα και τους αερόσακους της Lamborghini Huracan του ένας οδηγός στην Ταϊλάνδη, που εμβολίστηκε από ένα ορμώμενο Toyota Hilux.

Τα πλάνα μας έρχονται από διασταύρωση κοντά στο αεροδρόμιο Sukhothai, δείχνοντας μια σειρά από «ταύρους» να παρελαύνει πιθανότατα μετά ή καθ’ οδόν σε συγκέντρωση ιδιοκτητών Lamborghini. Σε μια δεξιά στροφή, λοιπόν, ο οδηγός της κόκκινης Huracan Evo RWD αποδείχτηκε πιο ανυπόμονος από όλους, προσπερνώντας από την εξωτερική μια κίτρινη Urus. «Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» όμως, ειδικά όταν δεν κοιτάει το δρόμο.

Το βεβιασμένο και απρόσεκτο πέρασμα της Huracan διασταυρώθηκε με εκείνο ενός Hilux, ο οδηγός του οποίου είδε ξαφνικά μπροστά του το ιταλικό supercar και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το ιαπωνικό pick up «έσκασε» σχεδόν αφρενάριστο στην αριστερή πλευρά της Lambo, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο αμάξωμα και ενδεχομένως το σασί της, ενώ και το ίδιο υπέστη σοβαρή παραμόρφωση στο εμπρός μέρος. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον άνθρωπο πίσω από το τιμόνι της Huracan, ο οποίος εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες που θα πρέπει να πληρώσει για την επισκευή της Ιταλίδας, θα πρέπει να αναλάβει το συνεργείο και του Ιάπωνα.

Get it on Google Play Download on the App Store