Toyota Supra του 1993 πουλήθηκε για 123.182 ευρώ!

Μια Toyota Supra μοντέλο του 1993 με μόλις 16.093 χλμ., έπιασε το υψηλό ποσό των 123.182 ευρώ σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s.

Η Supra είναι ένα μοντέλο που δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει από το μυαλό των εραστών της αυτοκίνησης. Κάτι που αποδεικνύεται κι από τις τιμές πώλησης των μοντέλων που έχουν απομείνει.

Δείτε ακόμα: Toyota Supra MKIV πωλείται για μισό εκατομμύριο!

Ένα τέτοιο μοντέλο σε άριστη κατάσταση διατέθηκε από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s, με το κοντέρ να έχει γράψει μόλις 16.093 χλμ., ενώ δεν έχει και την παραμικρή μετατροπή, είτε στο μοτέρ, είτε στην εμφάνιση. Η Toyota Supra 4ης γενιάς, διαθέτει ένα έντονα δυναμικό κουπέ αμάξωμα, ενώ το εικονιζόμενο έχει ένα ακόμα ατού: Διαθέτει και αφαιρούμενη οροφή που το μετατρέπει σε targa αμάξωμα. Κερασάκι στην τούρτα η μεγάλη κι εμφατική αεροτομή. Παρά τα χρόνια της η Supra  διαθέτει ικανοποιητικό εξοπλισμό, όπως ABS, αερόσακους μετωπικούς και πλευρικούς, κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και ηχοσύστημα με κασέτα και CD.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ακραίο Toyota Yaris GRMN με 300 ίππους!

Όμως το ζουμί βρίσκεται κάτω από το καπό του πισωκίνητου κουπέ Toyota. Εκεί υπάρχει ο εργοστασιακός twin-turbo κινητήρας των 3.0 λίτρων απόδοσης 280 ίππων και 451 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά ένα τέτοιο κουκλί θα το θέλαμε στο γκαράζ μας!

Get it on Google Play Download on the App Store