Βρέθηκαν ανέγγιχτες Alfa Romeo και Fiat 30 ετών!

Μια μεγάλη έκπληξη υπήρχε σε μια εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, η οποία έκρυβε δεκάδες παρατημένα αυτοκίνητα, με μηδέν χιλιόμετρα και πάρα πολύ καλά διατηρημένα, εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια!

Τα ανέγγιχτα Fiat Tipo, Uno και Tempra, οι Alfa Romeo 33 και το Peugeot 405 με τις ζελατίνες στα καθίσματα που μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, είναι αναμενόμενα γεμάτα σκόνη. Όμως μετά από ένα καλό πλύσιμο, επανέρχονταν στην αρχική τους κατάσταση και έμοιαζαν λες και βγήκαν τώρα από το εργοστάσιο.

Δείτε ακόμα: Πέθανε και άφησε ένα Fiat 128 του 1973 με 17.861 χλμ!

Η αντιπροσωπεία – φάντασμα βρίσκεται στην Αργεντινή και όλα ξεκίνησαν πριν από 30 χρόνια, όταν ένας από τους πιο γνωστούς ντίλερ της τοπικής αγοράς στο Μπουένος Άιρες κατέρρευσε και έκλεισαν οι πόρτες του για πάντα. Φημολογείται, ότι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Ganza Sevel, ο πατέρας και γιος πέθαναν ο ένας μετά τον άλλο, πιθανώς από δολοφονία. Ο χρόνος πάγωσε τα πάντα στην αντιπροσωπεία ξαφνικά και τα αυτοκίνητα έμειναν ακίνητα.

Δείτε ακόμα: Βρέθηκαν 11 BMW Σειρά 5 του 1994 χωρίς χιλιόμετρα!

Τριάντα χρόνια μετά το κλείσιμο της αντιπροσωπείας, η ιδιοκτησία αυτή πωλήθηκε σε νέο κάτοχο, ο οποίος ενδιαφερόταν μόνο για τη γη και διέταξε να κατεδαφιστούν οι εγκαταστάσεις. Ευτυχώς, πριν οι μπουλντόζες καταστρέψουν ότι υπήρχε μέσα, κλήθηκε η εταιρεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Kaskote Calcos (από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες) να μαζέψει τα αυτοκίνητα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τι θα τα κάνει, αφού δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία και έγγραφα για τα μοντέλα αυτά, ύστερα από τόσα χρόνια.

Δείτε ακόμα: Εγκαταλελειμμένη έκθεση Subaru απέκτησε νέα αυτοκίνητα! (+video)

Σίγουρα δεν πρόκειται για αυτοκίνητα που έχουν κάποια συλλεκτική αξία. Όμως δεν παύει να είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι θα μπορούσε να έχει κάποιος στην κατοχή του ένα τέτοιο μοντέλο ηλικίας 30 ετών με 0 χιλιόμετρα!

Get it on Google Play Download on the App Store