VW κόλλησε σε διάβαση τρένου και έγινε χαλκομανία

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη πριν λίγες μέρες στο Λουξεμβούργο μεταξύ αυτοκινήτου και τρένου, όπου για ελάχιστα δευτερόλεπτα δεν θρηνήσαμε νεκρό επιβάτη. Συγκεκριμένα το συμβάν έλαβε χώρα στο δρόμο Rue de Mamer (λίγο πιο έξω από την πόλη του Λουξεμβούργου), πριν τις 14:00, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένα αυτοκίνητο το οποίο από τα ελάχιστα σημεία φαίνεται να είναι VW Passat Variant Β7, παγιδεύτηκε στο μέσον της ισόπεδης διάβασης του τρένου και με τις μπαριέρες κατεβασμένες. Η οδηγός ίσα που πρόλαβε να διαφύγει, αφού μόλις 7 δευτερόλεπτα μετά έγινε η πολύ σφοδρή πρόσκρουση με το τραίνο. Στη Βελγική αμαξοστοιχία υπήρχαν 35 επιβάτες και ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα. Ωστόσο μετά την πρόσκρουση ταλαιπωρήθηκαν, γιατί το τρένο λίγα μέτρα παρακάτω σταμάτησε και συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορείο.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος και το λόγο που η οδηγός του VW ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές. Υπεύθυνος των σιδηροδρομικών γραμμών ανέφερε ότι η οδηγός ήταν πάρα πολύ τυχερή που διέφυγε εγκαίρως, ειδικά από την στιγμή που το τρένο ταξίδευε με τόσο υψηλή ταχύτητα, καθώς δεν είχε προγραμματιστεί να κάνει στάση στο Bertange. Συμπλήρωσε ακόμα ότι «Το κόκκινο είναι κόκκινο. Πρέπει να σταματάμε». Στην έσχατη περίπτωση που ένα όχημα παγιδευτεί ανάμεσα από τις μπαριέρες, αυτές είναι σχεδιασμένες για να σπάνε εύκολα σε τέτοια περιστατικά.

Get it on Google Play Download on the App Store