VW T-Roc: Το design icon των μικρών SUV!

Η κατηγορία των μικρών SUV διαθέτει πλέον πάρα πολλές επιλογές, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται και ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο σκληρός. Ανάμεσα στην πληθώρα των μοντέλων, το VW T-Roc αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία και σε σχεδιασμό, ενώ πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως το πιο μοντέρνο VW. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι γρήγορα βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα ήταν το 2019 το Νο1 στην κατηγορία των B-SUV.

Δείτε ακόμα: VW Golf: Η ιστορία ενός ζωντανού θρύλου

Το αμάξωμά του με μήκος 4.234 χλστ., πλάτος 1.819 χλστ., ύψος 1.573 χλστ. και μεταξόνιο 2.590 χλστ. έχει ιδανικές διαστάσεις, συνδυάζοντας ευελιξία στις αστικές μετακινήσεις και ανέσεις για τα ταξίδια. Το VW T-Roc έχει παρουσία με αυτοπεποίθηση και είναι πόλος έλξης βλεμμάτων με τις δυναμικές αναλογίες, τον κουπέ σχεδιασμό και το εκφραστικό στυλ.

Διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία προσδιορίζουν το θελκτικό του στυλ, από όποια πλευρά και να το κοιτάξει κανείς. Στο εμπρός άκρο του T-Roc ξεχωρίζουν μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα που ενσωματώνει τους δυναμικούς προβολείς και η νέα φωτεινή υπογραφή των LED φώτων ημέρας που δημιουργούν ένα αυθεντικό στυλ, μοναδικό ακόμα και στο σκοτάδι. Στο καπό και τα πλαϊνά ξεχωρίζουν τα έντονα νεύρα, τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά, οι ποδιές στους προφυλακτήρες και οι ράγες οροφής ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, ενώ το τελείωμα με την κλίση παραπέμπει στα τύπου κουπέ SUV. Το νεανικό του στιλ ενισχύουν ακόμα η διχρωμία του αμαξώματος με τέσσερα χρώματα στην οροφή. Επιπλέον, τα σκούρα πλαστικά εμπρός και πίσω, πλευρικά και στους θόλους των τροχών προστατεύουν το αμάξωμα και παράλληλα ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα.

Δείτε ακόμα: VW T-Roc R: Ο βασιλιάς των κόμπακτ SUV!

Αντίστοιχα και το εσωτερικό του VW T-Roc εναρμονίζεται απόλυτα με την εξωτερική εμφάνιση για να προσφέρει μια στιβαρή SUV αίσθηση, δυνατότητες εξατομίκευσης του εσωτερικού και μοντέρνες επιφάνειες. Τα διακοσμητικά πάνελ στο ταμπλό, στην κονσόλα και στις πόρτες (επτά χρώματα στο σύνολο) ενισχύουν τον ευχάριστο διάκοσμο μαζί με τα νίκελ σε διάφορα σημεία της καμπίνας. Ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display σε συνδυασμό με το σύστημα Infotainment συνθέτουν ένα προηγμένο, ψηφιακό, διαδραστικό ταμπλό. Πέρα όμως από το μοντέρνο σχεδιασμό, το εσωτερικό του T-Roc διακρίνεται για την εργονομία του και τους πολύ άνετους χώρους που προσφέρει για τους επιβάτες και τις αποσκευές (445 λτ.). Πρόσθετα, την πρακτικότητα ενισχύουν περεταίρω οι πολλές θήκες για μικροαντικείμενα και ποτήρια.

Δείτε ακόμα: Πως το VW Polo ελέγχει τα τυφλά σημεία του οδηγού

Το T-Roc διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 20.450 ευρώ και με πληθώρα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ισχύος από 115 έως 300 ίππους.



Get it on Google Play Download on the App Store