Ζητείται «κάφτης» ελαστικών με αμοιβή και δωρεάν muscle car!

Την καλύτερη δουλειά στον κόσμο προσφέρει η Dodge, που ψάχνει άνθρωπο να κάνει donuts και burnouts. Όχι μόνο αυτό, αλλά η θέση έρχεται με αμοιβή και δωρεάν αυτοκίνητο!

Για να ακριβολογούμε, όσο περισσότερο διαβάζεις τις παροχές τόσο ετοιμάζεις χαρτιά για Αμερική. Να ρίξουμε μια ματιά στην αγγελία πρώτα: «Η Dodge ψάχνει για ένα πρέσβη του “Δεν σηκώνω (σ.σ. το πόδι από το γκάζι)” που ενσαρκώνει το πνεύμα των αδερφών Dodge». Όπου «Δεν σηκώνω» (Never Lift), το διετές πρόγραμμα των Αμερικανών για μεγαλύτερη προσφορά performance εξαρτημάτων στο Challenger. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος δημιουργήθηκε η θέση «Chief Donut Maker». Με άλλα λόγια, κάποιος που θα καίει λάστιχο κάνοντας donuts και burnouts.

Η αμερικανική εταιρία θέλει έναν άνθρωπο να την εκπροσωπεί σε διάφορα events, όπως η έκθεση SEMA, προσφέροντας παράλληλα θέαμα μέσω της εξαΰλωσης πίσω ελαστικών σε Challenger και Charger. Μάλιστα προσφέρει και παχυλή αμοιβή, που ανέρχεται στις 150.000 δολάρια ετησίως! Κοντά στις 15.000 δολάρια μηνιαίως, δηλαδή! Εδώ κρατάμε μια επιφύλαξη για το ενδεχόμενο να τους έχει ξεφύγει μηδενικό, τοποθετώντας τον πραγματικό μισθό στις 15.000 δολάρια ετησίως. Και πάλι, βέβαια, ενάμιση χιλιάρικο το μήνα για να λιώνεις λάστιχα σε muscle cars, είναι δουλειά-όνειρο! Συνοδευόμενη, δε, από τζάμπα αυτοκίνητο.

Όχι όποιο κι όποιο, φυσικά. Κοτζάμ Chief Donut Maker, δεν γίνεται να κυκλοφορεί με Durango ή κάποια βασική έκδοση του Challenger. Το στάτους μιας τέτοιας θέσης απαιτεί το πιο κραυγαλέο της γκάμας. Ήτοι το Hellcat, με τον κομπρεσοράτο V8 Hemi των 6.2 λίτρων και 717 ίππων! Συνοψίζουμε: 150.000 δολάρια (ή 15.000 σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους) το χρόνο και δωρεάν muscle car με σχεδόν 720 άλογα, για να καις λάστιχο! Όποιοι αναζητούν νέες εργασιακές εμπειρίες υπομονή μέχρι το Γενάρη, όταν θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

Get it on Google Play Download on the App Store