Ένα «κατασκοπικό» Land Rover Defender V8!

Η Land Rover είναι μια μάρκα που έχει δώσει αρκετές φορές αυτοκίνητά της για να συμμετέχουν σε ταινίες περιπέτειας! Μάλιστα με τον James Bond έχει και ένα ιδιαίτερο δέσιμο μιας και τα αυτοκίνητα της έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες με τον «αλεξίσφαιρο» Βρετανό κατάσκοπο, James Bond!

Η μάρκα θέλοντας λοιπόν να γιορτάσει την συμμετοχή της στην νέα ταινία του James Bond, με τίτλο «No Time To Die» αποφάσισε να κατασκευάσει μια ειδική έκδοση για το νέο της Defender, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 300 κομμάτια. Το Land Rover Defender V8 Bond Edition θα είναι διαθέσιμο είτε στην έκδοση Defender 110 ή 90, με την εμφάνιση του να είναι εμπνευσμένη από τα αυτοκίνητα που μετέχουν στην ταινία. Έτσι λοιπόν το μαύρο χρώμα κυριαρχεί, με το αυτοκίνητο να ενσωματώνει το Extended Black πακέτο, που επιπλέον έχει μαύρες ζάντες 22 ιντσών κι από πίσω διακρίνονται οι μπλε δαγκάνες των φρένων. Σαφώς για να ενισχυθούν επιπλέον οι δεσμοί του Defender με τον James Bond, έχουν τοποθετηθεί τα λογότυπα Defender 007 σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, ενώ υπάρχει κι ένα ακόμα ταμπελάκι που γράφει «Ένα από τα 300» (One of 300)!

To μάχιμο Defender κινείται από τον 8κύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα, με χωρητικότητα 5 λίτρων, με την ισχύ του να αγγίζει τους 525 ίππους και η ροπή τα 625 Nm, με την τελική ταχύτητα να σταματάει στα 240 χλμ./ώρα! Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, πέρα από το Land Rover Defender εμφανίζονται δυο Range Rover Sport SVR, ένα ακόμα Range Rover καθώς κι ένα Land Rover Series III.

Get it on Google Play Download on the App Store