Έρχεται το νέο Subaru WRX!

Η νέα γενιά του θρυλικού μοντέλου αναμένεται να μας παρουσιαστεί στα τέλη του έτους και η είδηση έχει χαροποιήσει τους fans της μάρκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από μια ιαπωνική ιστοσελίδα, η συνέχεια του WRX θα προσφέρεται ως σεντάν, με έναν εξαιρετικά δυναμικό σχεδιασμό. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το νέο WRX θα είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, κατά 5 εκατοστά σε μήκος και πλάτος, 2,5 εκατοστά χαμηλότερο, ενώ το μεταξόνιο θα αυξηθεί κατά 2 πόντους.

Η καρδιά του θηρίου αναμένεται να είναι ένας 2,4 λίτρων boxer υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με ισχύ 287 ίππων, ενώ η δυνατότερη έκδοση STI θα αποδίδει 394 ίππους. Η δύναμη αναμένεται να περνάει και στους τέσσερις τροχούς, είτε μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, είτε μέσω του CVT κιβωτίου. Η ανάρτηση αναμένεται να διαθέτει ένα άκρως σπορ σετάρισμα, ενώ και τα φρένα θα είναι πανίσχυρα. Η εμφάνιση όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι άκρως δυναμική, όπως αρμόζει άλλωστε και σε ένα WRX, μιας κι ενσωματώνει την σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, Dynamic x Solid, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο μοντέλο Viviz που είχαμε δει.

Το εσωτερικό, κρίνοντας από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, αναμένεται να έχει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες που επιτάσσει η εποχή, όπου και ξεχωρίζει η κάθετη οθόνη αφής για το infotainment, αλλά κι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Subaru WRX θα ξεκινήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store