Ferrari 488 Pista μιας μέρας στο χαντάκι (+video)

Το να έχεις στην κατοχή σου ένα ονειρεμένο supercar και να θες να το μοστράρεις είναι θεμιτό! Αυτό που δεν είναι όμως, είναι η πλήρης καταστροφή του μια μέρα μετά την απόκτησή του!

Αυτό το σκηνικό συνέβη στην πραγματικότητα, όπου μια υπέροχη, πανάκριβη και πανίσχυρη Ferrari 488 Pista κατέληξε στους αγρούς. Τα πλάνα από το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, μας έρχονται από ένα δεύτερο αυτοκίνητο, φίλου του άτυχου (ή μήπως καλύτερα μη ικανού) οδηγού της κόκκινης Ferrari 488 Pista. Προφανώς τα δυο φιλαράκια βγήκαν να τραβήξουν ένα βίντεο του νέου supercar στο δρόμο, θέλοντας να δείξουν τι μπορεί να κάνει η ιταλική βολίδα. Όμως υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο, μιας και τα άπειρα χέρια του οδηγού της Ferrari δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την κτηνώδη ισχύ των 720 ίππων, που καταλήγουν στον πίσω άξονα.

Το βίντεο ξεκινάει με την Ferrari να είναι πίσω από το αυτοκίνητο με την κάμερα κι εν συνεχεία το πλάνο μας δείχνει την 488 Pista να κάνει ένα drift ισχύος, αλλά η απειρία κι η έντονη υπερδιόρθωση είχε ως αποτέλεσμα η 488 Pista να καβαλήσει το κράσπεδο στα δεξιά του δρόμου και να βρεθεί μέσα στους θάμνους. Τα καλά νέα είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, πέρα από τον εγωισμό του οδηγού. Αλλά το ιταλικό αυτοκίνητο έπαθε σημαντικές ζημιές, ενώ έχουν ανοίξει κι οι αερόσακοι!

Get it on Google Play Download on the App Store