H Subaru ετοιμάζει νέα έκδοση Wilderness!

Για όσους δεν γνωρίζουν η Wilderness αποτελεί τμήμα της Subaru που ασχολείται με το να κάνει τα ήδη ικανά σε εκτός δρόμου καταστάσεις αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας, ακόμα ικανότερα!

Μετά την δημιουργία του Outback Wilderness, η Subaru ετοιμάζει ένα ακόμα μοντέλο το οποίο θα βασίζεται στο δημοφιλές Forester! Τουλάχιστον αυτό μας δίνουν να καταλάβουμε οι δυο teaser φωτογραφίες που δημοσίευσε η μάρκα! Βέβαια όλα θα διευκρινιστούν με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Για να γίνει πιο wild το Forester λογικά έχουν ενσωματωθεί όλα όσα τοποθετήθηκαν και στην Wilderness έκδοση του Outback. Δηλαδή θα έχουμε μια νέα ανάρτηση που μεγαλώνει την απόσταση από το έδαφος, νέες ζάντες με εκτός δρόμου ελαστικά και σίγουρα ενισχυμένα προστατευτικά για το αμάξωμα για να αντέχουν στις εξερευνήσεις. Σε ότι αφορά το εσωτερικό τώρα, εκεί θα υπάρχουν αδιάβροχες ταπετσαρίες StarTex στα καθίσματα με το ενσωματωμένο προσκέφαλο!

Μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η Subaru δεν έδωσε στο φως της δημοσιότητας αναφορά για το αν θα υπάρξουν βελτιώσεις στον boxer κινητήρα ή στο σύστημα τετρακίνησης. Επιπλέον δεν υπήρξε κι ανακοίνωση ημερομηνίας για την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε στην έκθεση της Νέας Υόρκης που ανοίγει τις πύλες της στις 19 Αυγούστου.

Get it on Google Play Download on the App Store