Ηχητική πανδαισία από Ferrari F50!(+video)

Ανοίξτε τέρμα τον ήχο στα ηχεία σας κι απολαύστε τον μαγευτικό ήχο μιας Ferrari F50 με ελευθέρας εξάτμιση, που βολτάρει στους δρόμους του Λονδίνου!

Με την δημιουργία της Ferrari F50, στόχος της ιταλικής μάρκας ήταν να προσφέρει στο κοινό της, ένα αυτοκίνητο δρόμου, αλλά με περγαμηνές Formula 1. Η παραγωγή ήταν περιορισμένη και κατασκευάστηκαν μόλις 349 αυτοκίνητα. Στο βίντεο που σας παραθέτουμε παρακάτω, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ασημί F50 να κόβει βόλτες στους δρόμους του Λονδίνου. Πέρα από το εντυπωσιακό παρουσιαστικό η συγκεκριμένη F50 έχει ένα ελεύθερο σύστημα εξαγωγής, το οποίο προσφέρει ακόμα πιο αγριεμένη χροιά στο ιταλικό και σπάνιο supercar.

Η καρδιά της μοναδικής F50 είναι ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας 4.7 λίτρων με 60 βαλβίδες (5 σε κάθε κύλινδρο), ο οποίος αποδίδει 520 ίππους και 470 Nm ροπής, με το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 3,9 δλ. με τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα. Όλη αυτή η ανόθευτη δύναμη καταλήγει στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων. Να υπενθυμίσουμε πως ο κινητήρας της F50 βασίζεται στον V12 των 3.5 λίτρων που κινούσε το μονοθέσιο της Ferrari στη Formula 1 με το οποίο αγωνίζονταν οι Αλέν Προστ και Μάνσελ το 1990, κατακτώντας έξι νίκες και τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Απολαύστε το βίντεο με τα ηχεία στο full!

Get it on Google Play Download on the App Store