Koenigsegg Regera παντιλικώνει σε χιονισμένο τερέν!

Σήμερα την τιμητική του έχει το χιόνι, μιας και μετά από πολλά χρόνια, ακόμα και το κέντρο της Αττικής ντύθηκε στα λευκά. Σε ένα τέτοιο λευκό τοπίο, μια Regera πάει με τις πόρτες και εμείς το απολαμβάνουμε!

Βέβαια οι υπεύθυνοι της Koenigsegg, δεν έβγαλαν το θηρίο για να γιορτάσουν την χιονόπτωση, αλλά τον Άγιο Βαλεντίνο, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, κάνοντας donut γύρω από μια καρδιά που είχαν χαράξει στο χιόνι. Το απολαυστικό βίντεο, έχει γυριστεί στο χώρο δοκιμών της κατασκευάστριας εταιρείας, με έναν προφανώς «χερά» πίσω από το τιμόνι. Τα powerslides είναι απόλαυση να τα βλέπεις, ενώ η μουσική επένδυση ταιριάζει γάντι με το ρομαντισμό που ήθελε η Koenigsegg να περάσει στο κοινό της.

Να θυμίσουμε πως η Regera κινείται από έναν twin turbo 5λίτρο V8 κινητήρα με ισχύ 1.100 ίππων και 1.280 Nm ροπής στις 4.100 σ.α.λ. Το μοτέρ αυτό πλαισιώνεται από τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες κι έτσι η συνδυαστική ισχύς ξεπερνάει τους 1.500 ίππους κι η ροπή τα 2.000 Nm. Το πιο εντυπωσιακό είναι το σύστημα μετάδοσης που δεν είναι το παραδοσιακό κιβώτιο ταχυτήτων και δεν έχει συμπλέκτη. Αντ’ αυτού υπάρχει το σύστημα Direct-Drive, όπου μέσω ενός ειδικού υδραυλικού μηχανισμού, μεταφέρει τη διαθέσιμη δύναμη στους τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store