«Κουφέτο» Alpina B10 BiTurbo μπορεί να γίνει δική σας!

Αν είστε λάτρεις των πολυτελών σεντάν των δεκαετιών 1980 έως και 1990, τότε η εικονιζόμενη Alpina B10 BiTurbo είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα πρέπει να κοσμεί τη συλλογή σας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πέρασε ένα μεγάλο μέρος της «καριέρας» του στην Ιαπωνία και μετέπειτα στον Καναδά, πριν αποκτηθεί από έναν φανατικό συλλέκτη τον Μάιο του 2020 έναντι 63.770 ευρώ. Τώρα η άρτια συντηρημένη Alpina βρίσκεται στο Φοίνιξ της Αριζόνα και αναζητά τον επόμενο ιδιοκτήτη της. Είναι βαμμένη στην απόχρωση Diamantschwarz Metallic και το αμάξωμα διατηρείται σε άψογη κατάσταση. Επιπλέον διαθέτει αεροδυναμικά βοηθήματα της AC Schnitzer, εμπρός σπόιλερ Alpina, καθώς και τις αυθεντικές 17άρες ζάντες της Alpina, που ντύνονται με ελαστικά Continental ExtremeContact διάστασης 235/45 εμπρός και 255/40 πίσω. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα, με το προσκέφαλο να είναι ντυμένο με Alcantara, ενώ υπάρχει κι αυτόματος διζωνικός κλιματισμός.

Κάτω από το καπό της B10 BiTurbo υπάρχει ένας σε σειρά 6κύλινδρος κινητήρας 3,4 λίτρων, που συνοδεύεται με δυο τουρμπίνες της Garrett, της T25. Η ιπποδύναμη αγγίζει τους 355 ίππους και η ροπή τα 472 Nm! Η μετάδοση της κίνησης επιτελείται από ένα 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, με την ισχύ να καταλήγει στον πίσω άξονα. Το εν λόγω αυτοκίνητο λοιπόν δημοπρατείται από το Bring A Trailer έχοντας περάσει service τον Σεπτέμβριο, αναμένοντας τον νέο ιδιοκτήτη του. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Get it on Google Play Download on the App Store