Ο Ken Block θα εξελίξει τα νέα ηλεκτρικά της Audi!

Οι περισσότεροι γνώρισαν τον Ken Block μέσα από τη σειρά video «Gymkhana», όπου ο χεράς οδηγός έκαψε τόνους ελαστικών. Οι καιροί άλλαξαν κι ο Ken υπέγραψε με την Audi για να εξελίξουν από κοινού τα νέα ηλεκτρικά της μάρκας.

Αφού η συνεργασία με την Ford έλαβε τέλος, οι υπογραφές έπεσαν με την Audi με τον Ken Block να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η Audi είναι η μάρκα που ενέπνευσε το πάθος μου για τα motorsports. Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο. Μαζί θα εξελίξουμε πρωτοποριακά projects και θα πιέσουμε τα όρια της ηλεκτρικής κινητικότητας». Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, ο Block επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Audi και του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του θρυλικού Audi Sport Quattro S1, του φουτουριστικού e-tron Vision Gran Turismo, αλλά και μερικών ηλεκτρικών sport μοντέλων της γερμανικής εταιρείας. Αυτό που τον εξέπληξε ήταν το Audi RS e-tron GT δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο σχεδιασμός του είναι εξαιρετικός κι έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και έχει τέλειο φινίρισμα. Η οδηγική εμπειρία είναι εκπληκτική, μιας και το αυτοκίνητο είναι απίστευτα γρήγορο και έχει εξαιρετική συμπεριφορά στο δρόμο».

Προς το παρόν, τόσο ο Block όσο και η Audi κρατούν καλά κρυμμένες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Βέβαια όπως ανέφερε ο Βlock στην ερώτηση τι να περιμένουμε από εκείνον απάντησε: «Βλέπω το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ως ένα άλμα προς τα εμπρός για την κοινωνία μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε κάτι που όχι μόνο μπορεί να μειώσει τις εκπομπές ρύπων, αλλά θα κάνει τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος. Λατρεύω οτιδήποτε με κάνει να πηγαίνω πιο γρήγορα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να το κάνουν αυτό». Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι απλά: Πώς αλλάζουν οι καιροί;

Get it on Google Play Download on the App Store