Ολική καταστροφή για τρεις Ferrari! (+video)

Τρεις Ferrari δεν είχαν ευτυχή κατάληξη στη βόλτα που έκαναν στο πλαίσιο του ετήσιου Supercar Show στη Philadelphia των Η.Π.Α.!

Το συγκεκριμένο event συγκεντρώνει πλήθος supercars, τα οποία κάνουν μια μεγάλη διαδρομή πραγματοποιώντας ορισμένες στάσεις για να απολαύσει αυτά τα μοναδικά αυτοκίνητα το κοινό. Μάλιστα η αστυνομία είχε κλείσει κι ένα μέρος του αυτοκινητοδρόμου για να μπορέσουν τα supercars να σανιδώσουν και λίγο παραπάνω το γκάζι! Κι εκεί την πάτησε ο οδηγός της μαύρης Ferrari 488 GTB, όπως βλέπετε κι από τα in car πλάνα που δόθηκαν στην δημοσιότητα και τραβήχτηκαν από μια McLaren 600LT. Ο οδηγός της Ferrari με σανιδωμένο το γκάζι προσεγγίζει αρκετά γρήγορα ένα άλλο supercar που ήταν στην αριστερή λωρίδα. Αντί να φρενάρει όμως, κόβει το τιμόνι απότομα για να μπει στη μεσαία λωρίδα. Αυτή η κίνησή του είχε ως αποτέλεσμα να αποσταθεροποιήσει το πίσω μέρος της ιταλικής βολίδας, χάνοντας εντελώς τον έλεγχο και πέφτοντας με δύναμη πάνω σε μια κόκκινη Ferrari 488 Pista κι εν συνεχεία σε μια μαύρη 458 Italia.

Και τα τρία ιταλικά αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές αφού έπειτα από την μεταξύ τους σύγκρουση κατέληξαν και πάνω στον τοίχο του αυτοκινητοδρόμου. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η έκταση των ζημιών είναι τέτοια που οι ασφαλιστικές εταιρείες τα έβγαλαν ολική! Κρίμα κι άδικο για τις Ιταλίδες καλλονές, αλλά το έχουμε πει: Το γκάζι θέλει χέρια!

Get it on Google Play Download on the App Store