Πωλείται Aston Martin Vanquish Zagato με 20 χλμ.!

Η βρετανική εταιρεία κατασκεύασε μόλις 99 κομμάτια της Aston Martin Vanquish Zagato και μια από αυτές αναζητά νέο ιδιοκτήτη!

Μάλιστα η συγκεκριμένη Vanquish Zagato είναι βαμμένη σε ένα εντυπωσιακό εξωτερικό χρώμα με τον κωδικό Iridescent Emerald, ενώ διαθέτει και το προαιρετικό πακέτο Villa d’Este, το οποίο συνοδεύεται από χρυσές λεπτομέρειες στα φτερά, αλλά και στις ζάντες. Αυτές έχουν διάσταση 20 ιντσών και «ντύνονται» ελαστικά Pirelli P Zero σε διάσταση 255/35 εμπρός και 305/30 πίσω. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο συνδυασμός του μαύρου δέρματος Obsidian Black και των πράσινων ενθέσεων στην κονσόλα, στο τιμόνι στις πόρτες και στα καθίσματα, που έχουν ραμμένο στο προσκέφαλο το γράμμα Ζ!

Η συγκεκριμένη Aston Martin πωλείται από το Βring A Trailer, με τους υπευθύνους να αναφέρουν πως το αυτοκίνητο αρχικά ταξινομήθηκε στην Αριζόνα των Η.Π.Α. με κόστος αγοράς 818.070 ή 692.271 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία. Από τη στιγμή που η εντυπωσιακή  Vanquish Zagato βγήκε από το εργοστάσιο της Aston Martin, κάλυψε μόλις 20 χλμ. κι έκτοτε μπήκε στη λίστα δημοπρασιών. Μάλιστα η υψηλότερη προσφορά μέχρι στιγμής έχει αγγίξει τα 335.000 δολάρια (283.462 ευρώ). Να θυμίσουμε πως κάτω από το μακρύ καπό της Vanquish Zagato βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V12, 6λίτρος κινητήρας, που αποδίδει 580 ίππους και 630 Nm ροπής. Η Aston Martin συνεργάστηκε με την Zagato για την κατασκευή του αυτοκινήτου και επίσης το προσέφερε ως Coupe, Shooting Brake και Speedster.

 

Get it on Google Play Download on the App Store