Σύγκρουση γιγάντων μεταξύ Supra & Skyline!(+video)

Η κόντρα που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι η απόλυτη ιαπωνική σύρραξη μεταξύ δυο ονειρικών αυτοκινήτων! Μια βελτιωμένη Toyota Supra JDM 900 ίππων τα βάζει με ένα εξίσου πανίσχυρο Nissan Skyline GT-R R34 800 ίππων!

Ας δούμε όμως τι «φοράει» το κάθε αυτοκίνητο κι έχει φτάσει την δύναμη του σε αυτά τα δυσθεώρητα ύψη! Το Skyline ξεκίνησε την καριέρα του με τον γνωστό 2,6 λίτρων 6κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος για τις βελτιωτικές ανάγκες υπερκυβίστηκε και πλέον αγγίζει τα 2,8 λίτρα. Επιπρόσθετα παρελθόν αποτελούν οι δυο τουρμπίνες, μιας και πλέον κάτω από το καπό φωλιάζει μια μεγάλη Greddy T78, η οποία εκτοξεύει την ισχύ στους 800 ίππους! Από την άλλη η Toyota Supra έχει κάτω από το καπό τον 2JZ 6κύλινδρο κινητήρα, με την τεράστια τουρμπίνα Precision 6870 να είναι η υπεύθυνη για τον ιπποφορβείο των 900 ίππων που έχει ο οδηγός στη διάθεσή του.

Η μετάδοσης της κίνηση και στα δυο μοντέλα γίνεται με χειροκίνητο κιβώτιο, απλά στην Supra οι 900 ίπποι καταλήγουν στον πίσω άξονα, ενώ στο Skyline και στους τέσσερις τροχούς. Σε επίπεδο επιδόσεων τώρα, παρά το γεγονός ότι το μοντέλο της Nissan υπολείπεται κατά 100 ίππους, είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση από στάση και πιο συγκεκριμένα ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-96 χλμ./ώρα σε 3,3 δλ., με την Supra να απαιτεί 4,36 δλ.! Η πρωτοπορία του Skyline διατηρείται και στα 400 μέτρα, τερματίζοντας σε 11,28 δλ., εν αντιθέσει με τα 12,18 δλ. της Supra! Απολαύστε την κόντρα στο βίντεο που ακολουθεί!

Get it on Google Play Download on the App Store