Τα κατάφερε οριακά στον «τάρανδο» το Audi Q2! (+video)

Μετρώντας τέσσερα χρόνια καριέρας στην αγορά, το Audi Q2 ανανεώθηκε στα σημεία κι ως όφειλε το ανανεωμένο γερμανικό SUV υποβλήθηκε στο απαιτητικό τεστ του «ταράνδου»!

Το km77.com επέλεξε την έκδοση S line 35 TFSI του Q2, η οποία εξοπλίζεται με τον turbo κινητήρα 1.5 λίτρων με ισχύ 150 ίππων. Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται από το 7τάχυτο Stronic κιβώτιο, ενώ διέθετε και θηριώδεις τροχούς 19 ιντσών «ντυμένους» με τα ελαστικά Bridgestone Potenza S001, σε διάσταση 225/40 R19. Και λοιπόν πως τα πήγε το Q2; Απλά τα κατάφερε και πέρασε το τεστ, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί δοκιμαστές με την ταχύτητα των 77 χλμ./ώρα. Οι υπόλοιπες προσπάθειες με υψηλότερη ταχύτητα οδήγησαν στην αποτυχία, με το Audi Q2 είτε να χτυπάει τους κώνους, είτε να μην μπαίνει στην πορεία του ξανά.

Βέβαια σύμφωνα με το km77.com αυτή η επίδοση είναι σημαντικά βελτιωμένη, συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση του Q2, που στο ίδιο τεστ το 2016 δεν κατάφερε να πετύχει ταχύτητα μεγαλύτερη από τα 73 χλμ./ώρα, 4 χλμ./ώρα κάτω από την ελάχιστη απαίτηση.

Ας το δούμε στη πράξη στο βίντεο παρακάτω:

 

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store