Τελικές με Audi R8 Spyder Performance!(+video)

Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι από site αυτοκινήτου του εξωτερικού είναι εξαιρετικά τυχεροί μιας και έχουν στη διάθεσή τους για δοκιμή μερικά διαμάντια της αυτοκίνησης.

Όπως το Audi R8 Spyder Performance, το οποίο πήγαν για μια γρήγορη βόλτα στην Autobahn για να δουν τι ψάρια τελικής πιάνει! Αφού σέταραν τα μηχανήματα μετρήσεων σανίδωσαν το γκάζι και είδαν πως τα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,4 δλ., ενώ για τα 200 χλμ./ώρα χρειάστηκαν λίγο παραπάνω από 10 δλ., με το sprint 100 – 200 χλμ./ώρα να απαιτεί σχεδόν 7 δλ.! Τα νούμερα επιδόσεων είναι πολύ κοντά σε αυτά που ανακοινώνει ο κατασκευαστής! Όπως θα δείτε και στο video όταν ο δοκιμαστής άφησε το πόδι του από το γκάζι το κοντέρ έδειχνε 335 χλμ./ώρα, έναντι των 331 χλμ./ώρα που αναφέρει ως τελική η Audi.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Audi R8 Perfomance έχει ισχύ 620 ίππων και 580 Nm ροπής, με τη δύναμη να πηγάζει από έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 λίτρων. Η ανανεωμένη version του η οποία μας συστήθηκε το τελευταίο 3μήνο του 2018, φέρει νέες προσθήκες στην εξωτερική εμφάνιση, νέες χρωματικές επιλογές, νέα ρύθμιση της ανάρτησης για καλύτερο κράτημα, καθώς και καλύτερο σε λειτουργία σύστημα ελέγχου της ευστάθειας.

Δυναμώστε τον ήχο κι απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί!

Get it on Google Play Download on the App Store