Το 2025 έρχεται το νέο αμιγώς και προσιτό ηλεκτρικό της SEAT!

Στην ετήσια συνέντευξη Τύπου της ισπανικής μάρκας βγήκαν στην επιφάνεια αρκετά νέα, αλλά το πλέον σημαντικότερο, είναι πως η SEAT θα κατασκευάσει ένα μικρό και προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο.

Η επιβεβαίωση δόθηκε δια στόματος του Wayne Griffiths, ο οποίος εκτός των άλλων, ανέφερε πως το νέο ηλεκτρικό SEAT θα είναι ένα αστικό μοντέλο, με μήκος περίπου 4 μέτρων, με την τιμή του να κυμαίνεται από 20.000 έως 25.000 ευρώ! Όπως άλλωστε δήλωσε κι ο Griffiths, «Στόχος μας, τώρα, είναι να βάλουμε την Ισπανία σε ηλεκτρικούς τροχούς, με το νέο ηλεκτρικό μοντέλο να είναι ένα τεράστιο project για τη μάρκα. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο στον δρόμο προς τη βιωσιμότητα και την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στοχεύει να γίνει ο κινητήρας για τον μετασχηματισμό της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας» δήλωσε ο πρόεδρος της SEAT.

Στόχος της μάρκας είναι το κεντρικό εργοστάσιο στο Martorell να κατασκευάζει περισσότερα από 500.000 ηλεκτρικά οχήματα. Στη συνέχεια η SEAT μας έκανε γνωστό πως οσονούπω θα ξεκινήσει η παραγωγή του εντυπωσιακό Cupra Tavascan και κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει το 2024.

Get it on Google Play Download on the App Store