Το Gran Turismo 7 έρχεται τον Μάρτιο του 2022!(+video)

Οι λάτρεις των παιχνιδιών έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν αφού το νέο και πολυαναμενόμενο Gran Turismo 7 έρχεται στις 4 Μαρτίου του 2022!

Μετά από συνεχείς αναβολές η Sony το δήλωσε κι επίσημα πως το αγαπημένο και διαχρονικό driving simulator είναι σχεδόν έτοιμο και θα είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες PlayStation 4 και το PlayStation 5. Όπως ανέφερε κι ο Kazunori Yamauchi, δημιουργός των Gran Turismo, η σειρά 7 θα εστιάσει στο πλήθος των νέων αυτοκινήτων όπως είχαμε γνωρίσει στα Gran Turismo 1 και Gran Turismo 4 και όχι τόσο στο online gaming. Το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο του Playstation Showcase είναι καθηλωτικό και από τα μάτια σας θα περάσουν απίστευτα αυτοκίνητα. Αυτό που επίσης εντυπωσιάζει είναι τα λεπτομερή γραφικά και το πόσο ξεκάθαρα αποτυπώνονται οι λεπτομέρειες του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Σε κάτι ακόμα που στάθηκαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού είναι άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης κάθε αυτοκινήτου, ώστε ο χρήστης να φτιάχνει το αυτοκίνητο του όπως ακριβώς το έχει ονειρευτεί. Βάλτε δυνατά τον ήχο στα ηχεία και απολαύστε το trailer και υπομονή μέχρι τον επόμενο Μάρτιο!

Get it on Google Play Download on the App Store