To Suzuki Jimny που φτιάχνει καφέ!

Αυτό το Suzuki Jimny είναι μια πραγματική απόλαυση για όσους λατρεύουν τον καφέ, αφού η Suzuki φρόντισε να μετατρέψει ένα Jimny LCV σε κινητή καφετέρια!

Στο εν λόγω Jimny έχει δοθεί η χαριτωμένη ονομασία Jimny Beans και όσοι βρίσκονται στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν από κοντά και να γευτούν τον καφέ που φτιάχνει. Ας δούμε τι αλλαγές έχουν γίνει για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο! Μπορεί η Suzuki να κατήργησε την επιβατική έκδοση του Jimny, αφήνοντας μόνο τις θέσεις οδηγού και συνοδηγού, όμως στο Jimny Beans θέση έχει μόνο ο οδηγός – barista! Κι αυτό γιατί το δεξί κάθισμα παροπλίστηκε και στη θέση του μπήκε μια 57 λίτρων δεξαμενή νερού με σύστημα φιλτραρίσματος της 3M. Όλες οι αλλαγές έγιναν από τους ειδικούς στο χώρο του καφέ, την εταιρεία Coffee Latino. Έτσι λοιπόν έχει ενσωματωθεί μια δεξαμενή LPG κάτω από το δάπεδο φόρτωσης στο πίσω μέρος. Το ιδιαίτερο αυτό Jimny μπορεί να λειτουργήσει για την παρασκευή καφέ τόσο με υγραέριο όσο και με ηλεκτρισμό, μιας και τοποθετήθηκαν δυο μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες 125Α!

Για την ετοιμασία του καφέ υπάρχει μια εξαιρετικής ποιότητας μηχανή από την εταιρεία Fracino. Αυτή έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του Jimny και «πατάει» σε μια ειδική αλουμινοκατασκευή. Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα ψυγείο – συρτάρι που λειτουργεί με 12V, κατασκευής Waeco. Όσοι θέλουν να δουν από κοντά το ιδιαίτερο αυτό Suzuki Jimny, θα έχουν τη δυνατότητα στην έκθεση Southampton International Boat Show, από τις 10 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου!

Get it on Google Play Download on the App Store