Το τεράστιο infotainment του Τundra θα μπει σε όλα τα Toyota!

Η Toyota με την παρουσίαση του Tundra, του μεγαλύτερου pick up της, μας σύστησε και μια νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων, που διαθέτει οθόνη αφής 8 ή 14 ιντσών.

Το νέο σύστημα πολυμέσων Audio Multimedia, προσφέρει όλες τις λειτουργίες συνδεσιμότητας που μπορεί να ζητήσει κανείς, όπως Apple CarPlay & Android Auto, και πέρα από το Tundra θα περάσει και σε όλη την γκάμα της ιαπωνικής μάρκας. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο Steve Basra, Chief Operating Officer της Toyota Connected B.Αμερικής. Πέρα από την τεράστια οθόνη του, το νέο infotainment διαθέτει και πέντε φορές περισσότερη υπολογιστική ισχύς συγκριτικά με τα συστήματα πολυμέσων που προσφέρει τώρα η Toyota. Κι επιπλέον διαθέτει δυνατότητα αναγνώρισης φωνής με την ονομασία Intelligent Assistant, ενώ δέχεται και αναβαθμίσεις over-the-air. Σύμφωνα με το μέχρι τώρα χρονοδιάγραμμα της Toyota, το συγκεκριμένο infotainment αναμένεται να μπει σε όλη τη γκάμα της τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Basra η θυγατρική της ιαπωνικής μάρκας με την ονομασία Toyota Connected, εργάζεται σε μια σειρά αναβαθμισμένων υπηρεσιών που θα μπορούν ακόμα και να προσφέρουν απομακρυσμένο ανεφοδιασμό όπου κι αν βρίσκεται παρκαρισμένο το όχημα. Μια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία που θέλουν να προσφέρουν, είναι με τη βοήθεια προηγμένων αισθητήρων να μετρούν τους παλμούς, αλλά και τη θερμοκρασία της καμπίνας κι αν το σύστημα ανιχνεύσει υψηλή θερμοκρασία σε επικίνδυνα επίπεδα, να ανοίγει αυτόματα τα παράθυρα. Τέλος, η Toyota Connected εργάζεται επίσης σε υπηρεσίες μέσω του νέου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Audio Multimedia που περιλαμβάνουν υπηρεσίες εντοπισμού χώρων στάθμευσης, αλλά κι έναν υβριδικό «προπονητή» ώστε να οδηγείτε πιο οικονομικά.

Get it on Google Play Download on the App Store