«Βγάζει μάτια» το Honda SUV RS Concept!

Η Honda αποκάλυψε το SUV RS Concept ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό αυτοκίνητο, το οποίο προλογίζει την έκδοση παραγωγής του Honda ZR-V.

Το Honda ZR-V είναι το νέο μοντέλο της μάρκας το οποίο θα προορίζεται για την αγορά της Ινδονησίας, αλλά και για άλλες νοτιοανατολικές χώρες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το σήμα RS συνοδεύει για πρώτη φορά ένα αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας, κάτι που δείχνει το προς τα που θα κινηθεί στο προσεχές διάστημα η Honda. Με την υπόλοιπη αγορά των SUV να διαθέτει γρήγορες εκδόσεις, η Honda δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Σαφώς και δεν μιλάμε για μια Type R έκδοση, αλλά εν τούτοις το SUV RS Concept αναμένεται να προσφέρει περισσότερη δύναμη, καθώς και τονισμένα οδηγικά χαρακτηριστικά μέσω της πιο σπορ ανάρτησης του.

Το Honda SUV RS Concept ενσωματώνει την νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας και δανείζεται πολλά στοιχεία από το νέο HR-V. Το SUV RS Concept ξεχωρίζει με τα πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα, που συγχωνεύονται όμορφα με τη γρίλια της μάσκας, ενώ εντυπωσιακοί είναι κι οι κάθετοι αεραγωγοί, που υπάρχουν και στον πίσω προφυλακτήρα. Η εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνεται από τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου, αλλά και τα προστατευτικά στους προφυλακτήρες σε ασημί απόχρωση. Η Honda δεν δημοσίευσε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τη γκάμα των μηχανικών συνόλων. Σκεπτόμενοι όμως πως οι ανταγωνιστές του ZR-V, τα Toyota Raize και Daihatsu Rocky προσφέρονται ως υβριδικά, τότε και το SUV της Honda αντίστοιχα θα διαθέτει υβριδική επιλογή.

Get it on Google Play Download on the App Store