17χρονος με BMW M3 σπέρνει τον πανικό (+video)

Ατυχήματα συμβαίνουν πολλά καθημερινά, τα οποία οφείλονται κυρίως από λάθη οδηγών, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, όπου ένας μόλις 17 ετών χάνει τον έλεγχο της BMW M3 που οδηγούσε και από καθαρή τύχη δεν υπάρχει νεκρός.

Αστυνομικός από το Αστυνομικό Τμήμα Fairfax County Parkway της Βιρτζίνια των Η.Π.Α. είχε σταματήσει στην άκρη του αυτοκινητόδρομου για να κάνει έναν έλεγχο σε οδηγό μιας BMW Σειράς 7. Από την άλλη πλευρά του δρόμου, η BMW M3 γλιστράει στην ανοιχτή στροφή αφού είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, περνάει το διαχωριστικό διάζωμα και πέφτει πάνω στην 7άρα. Παράλληλα ξυστά γλιτώνει μια BMW Z4 που διέσχιζε την εθνική οδό. Δηλαδή παρά τρίχα να εμπλέκονταν στο ατύχημα τρεις BMW.

Ο τυχερότερος όλων ήταν σίγουρα ο αστυνομικός. Ακούγοντας πρώτα και μετά βλέποντας τη M3 να έρχεται κατά πάνω τους, προλαβαίνει και απομακρύνεται, ενώ γλιτώνει παρά τρίχα να συνθλιβεί. Από την τρομακτική αυτή πρόσκρουση ο αστυνομικός έφυγε με ελαφρά τραύματα, ο οδηγός της M3 και ο συνεπιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο οδηγός της 7άρας γλίτωσε και αυτός με μικροχτυπήματα.

Παρακολουθείστε παρακάτω το κινηματογραφικό βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store