Αφρενάριστο Opel Corsa OPC στις μπαριέρες (+video)

Οι λάτρεις της σπορ οδήγησης βρίσκονται στο ιδανικό πεδίο δράσης σε αγωνιστικές πίστες, όπου μπορούν να δοκιμάσουν τα δικά τους όρια αλλά και του αυτοκινήτου με ασφάλεια. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινα από στροφή σε στροφή, υπό τους ήχους του κινητήρα να πιάνει κόφτες και των ελαστικών να σκούζουν.

Βέβαια υπάρχουν πάντα και οι πιθανότητες εξόδου, όπου άλλες φορές είναι ανώδυνες και περιορίζονται σε μικρογρατσουνιές, όμως σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονται από σοβαρές υλικές ζημιές. Όπως και έγινε στον άτυχο οδηγό του Opel Corsa OPC, που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Εκεί που ευχαριστιόταν το στρίψιμο στην πίστα Smolensk Ring της πόλης Safonovo που βρίσκεται στη Δ. Ρωσία, ξαφνικά θα ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, το μικρό σπορ αυτοκίνητο φεύγει χωρίς φρένα σε στροφή με 136 χλμ./ώρα και πέφτει πάνω στα λάστιχα που είναι στοιβαγμένα μπροστά από τα μεταλλικά κιγκλιδώματα. Το Corsa OPC σίγουρα θα έπαθε αρκετή ζημιά, ωστόσο τουλάχιστον ο οδηγός του φαίνεται να βγήκε αλώβητος.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store