Άγιος Βασίλης έρχεται με Audi Quattro! (+video)

Δίχως ίχνος υποτίμησης και ασέβειας προς τους πιστούς ταράνδους του ερυθρόλευκου γενειοφόρου διανομέα δώρων, η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία της αυτοκίνησης θα μπορούσε εξίσου εύκολα (ή και καλύτερα) να κάνει την δουλειά τους. Αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και κλίμα αλλαγής. Κάτι που φέρνει το Audi Quattro μπροστά από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Το γερμανικό κουπέ μπορεί να μετρά πάνω από 30 χρόνια ζωής, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε δυο πράγματα. Πρώτον, ότι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του όταν παρουσιάστηκε, μιλώντας από τεχνικής σκοπιάς. Δεύτερον και κυριότερον, πρόκειται για το αυτοκίνητο που επαναπροσδιόρισε τις νόρμες του τρόπου κίνησης των τετράτροχων και άλλαξε τον ρου των αγώνων ράλλυ, για πάντα!. Το μοντέλο, λοιπόν, που έμαθε στον κόσμο την τετρακίνηση δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τα καθήκοντα του Ρούντολφ και της παρέας του, χαρίζοντας στον πιο χαρωπό Άγιο πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Στη θέση των ταράνδων, ο πεντακύλινδρος εικοσαβάλβιδος των 2.1 λίτρων. Αν υποθέσουμε πως το εν λόγω Quattro είναι αυθεντικό A2, τότε ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων έχει στη διάθεσή του πάνω από 350 άλογα. Κι όπως μπορούμε να δούμε, η προσαρμογή του σε σχέση με το τράβηγμα των κερασφόρων ελαφιών είναι αρκετά δύσκολη.

Get it on Google Play Download on the App Store