Ασταμάτητο αγροτικό συνεχίζει μετά από τυφώνα!

Τα αγροτικά, ή pick up αυτοκίνητα στην «καθαρεύουσα», φημίζονται για την αντοχή τους. Αυτός είναι και ο σκοπός τους, εξάλλου. Δεν είναι τυχαίο πως στην Αμερική λέγονται «φορτηγά» (pick up trucks), δείγμα τόσο του μεγέθους, όσο και των δυνατοτήτων τους. Αυτό που κατάφερε ένα Chevrolet όμως, ούτε φορτηγό, ούτε αγροτικό, ενδεχομένως ούτε τανκ να μπορεί να το «ματσάρει».

Το κόκκινο Silverado είχε την ατυχία να βρεθεί εν μέσω τυφώνα, από τους πολλούς που χτυπάνε τις Η.Π.Α. και το Τέξας συγκεκριμένα. Οι προειδοποιήσεις συνήθως είναι έγκαιρες και πολύ νωρίτερα από την εκδήλωση του φαινομένου, ωστόσο για κάποιο λόγο ο οδηγός του εν λόγω Chevrolet ήταν έξω, την ώρα ακριβώς που ο ανεμοστρόβιλος πραγματοποιούσε το καταστροφικό του πέρασμα. Σε τέτοιες συνθήκες ό,τι κι αν οδηγείς, κινδυνεύεις. Κάτι που διαπίστωσε με επώδυνο τρόπο ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι του αμερικανικού pick up, όταν το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους, αναποδογύρισε και έφερε σβούρες μέσα στη δίνη του στροβίλου.

Παρόλα αυτά, το τέλος του «shaker» βρήκε το Silverado στους τροχούς του. Όχι μόνο αυτό, αλλά κινητήρας και μετάδοση συνέχιζαν να λειτουργούν απροβλημάτιστα. Με μνημειώδη ψυχραιμία, ο οδηγός του απλά πάτησε το γκάζι και έφυγε μακριά από τον ανεμοστρόβιλο, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, μάλιστα (η ποιότητα του video δεν είναι η καλύτερη), το Chevrolet δεν υπέστη μεγάλες ζημιές ούτε στο αμάξωμα.

Get it on Google Play Download on the App Store