BMW κάνει διπλή αναστροφή και κοπανάει Focus ST

Κάποιες στιγμές είναι να απορείς πραγματικά με το τι μπορεί να σκεφτόταν ένας οδηγός, αφού προέβη σε ακατανόητες ενέργειες που προκάλεσαν ατύχημα. Οι «βρούβες» μιας BMW, τις οποίες τελικά πλήρωσε ένα άτυχο Focus, είναι το μυστήριο που θα εξετάσουμε σήμερα.

Τα πλάνα μας έρχονται από δρόμο της Αμερικής και απεικονίζουν τον οδηγό μιας 3άρας να πραγματοποιεί αναστροφή. Σήμανση δεν φαίνεται για να ξέρουμε αν επιτρέπεται στο σημείο ή όχι, αλλά το πλάτος του δρόμου (φαρδύτερος από πολλά σημεία του δικού μας περιφερειακού δικτύου) δίνει τη δυνατότητα. Ο οδηγός του βαυαρικού σεντάν ελέγχει την κυκλοφορία και κάνει τη στροφή των 180 μοιρών. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Τίποτα δεν προμηνύει πως θα ακολουθήσουν σκηνές χάους. Κάτι τέτοιο πρέπει να επικρατούσε στο κεφάλι του οδηγού της BMW, καθώς η συνέχεια χρήζει ψυχιατρικής εξήγησης.

Την ώρα που ολοκληρώνει την αναστροφή και αρχίζει να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση, ξαφνικά αλλάζει γνώμη και αποφασίσει να επιστρέψει στο ρεύμα από όπου έκανε την αναστροφή! Δίχως λόγο κι αφορμή. Τα απόνερα της εν κρανίω τρικυμία του ανθρώπου στο τιμόνι της 3άρας, παρέσυραν (κυριολεκτικά) ένα Ford Focus ST. Ο άτυχος οδηγός του είδε την ασημί BMW να του έρχεται κατά πάνω, προσπάθησε να την αποφύγει αλλά τελικά και χτυπήθηκε από αυτή, και κοπάνησε σε παρακείμενο παρκαρισμένο.

 

Get it on Google Play Download on the App Store