Chevrolet Aveo τα βάζει με τρία Ford Ranger! (+video)

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά απίστευτα videos, που μας αποδεικνύουν πως αρκετός κόσμος έχει χρόνο για χάσιμο. Όπως αυτή η παρέα των τρελαμένων νεαρών που θα δείτε στο παρακάτω video, οι οποίοι υλοποίησαν έναν αγώνα διελκυστίνδας μεταξύ ενός τροποποιημένου Aveo και τριών Ford Ranger.

Το video ξεκινάει με τους νεαρούς φίλους να αλλάζουν σε μια «γουρούνα» τροχούς και να την κάνουν πιο offroad για να πηγαίνουν παντού! Στη συνέχεια πήγαν σε μια μάντρα και «τσίμπησαν» ένα Dodge Dakota και το ταλαιπώρησαν μέχρι να σπάσει εντελώς. Κι αφού πέρασαν καλά με αυτό είπαν να κάνουν έναν αγώνα διελκυστίνδας μεταξύ των 3 Ranger που είχαν στην κατοχή τους με το τερατώδες Chevrolet Aveo που το έχουν κάνει να μοιάζει σαν monster truck. Το μόνο που κράτησαν για να θυμίζει το κάποτε το μικρό μοντέλο της μάρκας, είναι το πάνω μέρος του αμαξώματος, μιας και ξήλωσαν το πάτωμα και τοποθέτησαν ένα από φορτηγάκι της Toyota. Έτσι κατάφεραν να ταιριάξουν τους τεράστιους τροχούς που βλέπετε. Για να έχει όμως και την απαραίτητη δύναμη, έβαλαν έναν 8κύλινδρο κινητήρα (το πως τον χώρεσαν, μόνοι οι ίδιοι γνωρίζουν), που προέρχεται από pick up της Chevrolet του 1973. Η δύναμη του κυμαίνεται μεταξύ 300 και 330 ίππων.

Το Tiny όπως και ονόμασαν το δημιούργημά τους, τα έβαλε με τα Ford Ranger λες και ο κάτοχος του ήθελα να το υποβάλλει σε ένα είδος… ευθανασίας, αφού από την πίεση έσπασε το πίσω διαφορικό του. Αν θέλετε να δείτε τον ιδιαίτερο αγώνα μεταβείτε κατευθείαν στο 9ο λεπτό του video!

Get it on Google Play Download on the App Store