Δείτε το βασιλιά του παρκαρίσματος! (+video)

Από τα πρώτα κιόλας πράγματα που μαθαίνει ένας οδηγός είναι το παρκάρισμα, κυρίως σε παράλληλη θέση, όπως άλλωστε γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις. Για κάποιους η διαδικασία αυτή είναι «παιχνίδι», ενώ για άλλους αποτελεί ένα μεγάλο μπελά. Ακόμα και οδηγοί που έχουν χρόνια στο τιμόνι και γενικά γνωρίζουν καλά να χειρίζονται ένα αυτοκίνητο στο δρόμο, όταν έρθει η στιγμή να παρκάρουν τότε τους κυριεύει το άγχος ή αναζητούν θέση σε μέγεθος… οικοπέδου.

Δείτε ακόμα: Τι κάνει ο οδηγός αφού σηκώσει το χειρόφρενο;

Τη διαδικασία του παρκαρίσματος την έχουν διευκολύνει πάρα πολύ οι αισθητήρες στάθμευσης και οι κάμερες οπισθοπορείας. Επίσης, σε πολλά μοντέλα πλέον υπάρχει το σύστημα αυτόνομου παρκαρίσματος, όπου το τιμόνι γυρίζει μόνο του και ο οδηγός ελέγχει το αυτοκίνητο μόνο από τα πεντάλ.

Ο συγκεκριμένος όμως οδηγός από την Ινδία, δεν χρειάζεται κανένα σύστημα υποβοήθησης για να παρκάρει το πολυχρηστικό και μήκους 4,6 μ. Toyota Innova που έχει στην κατοχή του, σε ένα σημείο που ίσως, κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να το βάλει. Πόσο μάλλον με τόσο μεγάλη ευκολία και σε ελάχιστο χρόνο! Σίγουρα το έχει παρκάρει – ξεπαρκάρει πολλές φορές στο ίδιο σημείο, ωστόσο λίγο να του γλιστρήσει το πόδι από το γκάζι ή το φρένο και το αυτοκίνητο έχει βουτήξει στο βαθύ αυλάκι.

Δείτε ακόμα: Ποια αυτοκίνητα «φεύγουν» μετά από μόλις 1 χρόνο;

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο το βασιλιά του παράλληλου παρκαρίσματος:

Get it on Google Play Download on the App Store