GR86, Supra και Corolla με το πλάι κι όσο πάει (+video)

Η ζήτηση για το Toyota GR Corolla είναι ήδη στα ύψη, και πρόκειται να πάρει ακόμα περισσότερη έκταση με την κυκλοφορία της νέας διαφημιστικής καμπάνιας «Rally Ready» της Toyota Βορείου Αμερικής, που φιλοξενεί επίσης το GR86 και τη Supra. Όλα τα μοντέλα της Gazoo Racing που διατίθενται στην Αμερική (το GR Yaris όχι), δηλαδή, με πρωταγωνιστή το χειροκίνητο κιβώτιο και τον πίσω άξονα «on fire»!

Η GR Supra είναι η ισχυρότερη των τριών, καθώς η 6τάχυτη μηχανική μετάδοση μεταφέρει 387 ίππους και 500 Nm στους πίσω τροχούς, ευγενική προσφορά του 3.0λιτρου twinturbo εν σειρά εξακύλινδρου. Το GR86 βρίσκεται στο άλλο άκρο, με 235 ίππους και 250 Nm από τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο boxer 2.4 D-4S, ενώ το GR Corolla στη μέση, χάρις στα 304 άλογα και τα 370 Nm του 1.600άρη τρικύλινδρου τούρμπο. Το κορυφαίο Corolla είναι το μοναδικό τετρακίνητο, όμως το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα GR-Four μπορεί να στείλει μέχρι και το 70% της ροπής πίσω, όταν επιλεγεί το πρόγραμμα Sport. Εξ ου και οι καταπληκτικές γωνίες, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνες των δυο πισωκίνητων αδερφών του.

Στο τελευταίο video «Meet the Family» ο Ryan Tuerck, ένας από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες drifter, «ζωγραφίζει» με τα εργαλεία της Gazoo Racing, περνώντας περίτεχνα από την πραγματικότητα σε κινούμενα σχέδια στιλ Manga. Ο Tuerck κάνει δουλειά και στο «Running Wild», όπου όλα τα φώτα είναι πάνω στο GR Corolla και τις χορευτικές του ικανότητες. Πέρα από την κάμερα, το GR Corolla «γράφει» εξαιρετικά και στους τιμοκαταλόγους -τουλάχιστον για τις Η.Π.Α.- καθότι ξεκινάει από τις 35.900 δολάρια (36.440 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store